[#1] Cóż to takiego?Czy ktoś tego używał?
http://www.cs.indiana.edu/elisp/w3/docs.html

przeglądarka www, z css'ami, na AMI!

cytuję za stroną:
"macs/W3 is a full-featured web browser, written entirely in Emacs-Lisp, that supports all the bells and whistles you will find in use on the web today, including frames, tables, stylesheets, and much more. Emacs/W3 runs on most major operating systems, including almost any flavor of Unix, Windows NT/95, AmigaDOS, OS/2, and VMS."

niech ktoś da znać, PROSZĘ!
[#2] Re: Cóż to takiego?Czy ktoś tego używał?

@baderman, post #1

daj to jako newsa na PPA, odzew będzie większy i się zaraz wyjaśni co to takiego i czemu o tym cicho
[#3] Re: Cóż to takiego?Czy ktoś tego używał?

@R-Tea, post #2

A to forum nie odpowiednie ? przecież ludzie odwiedzają, a ja nie chciałbym zmoczyć 'd..y' na jakims nie sprawdzonym 'njusie', dlatego najpierw pytam tu, a jak ktoś z szefostwa ppa uzna że to coś ważnego, to sami wrzucą na newsa
[#4] Re: Cóż to takiego?Czy ktoś tego używał?

@baderman, post #1

cóż, poczytałem więcej, i stare to , to raz, dwa, nigdzie nie widzę o Amidze nic więcej, ponad to co jest na głównej stronie. Ale i tak, nie mam czasu teraz na przeglądanie, za 1,5 h kolos :(... i Pegasos w Częstochowie mi przepadnie :(
[#5] Re: Cóż to takiego?Czy ktoś tego używał?

@baderman, post #4

też chciałem tam pojechać i przy okazji poznać nowego amiganta z opolskiego ale leże teraz z grypą
[#6] Re: Cóż to takiego?Czy ktoś tego używał?

@R-Tea, post #5

A czy ktos to ściągnoł i odpalił?
Ja narazie walcze by to ściagnąć ale cos mi nie idzie.
Jakiś mały raport by sie przydał :)
Ewentualnie jakbym mógł prosic przeslac mi to na meila bo z takim tempem to ściagne to za 2 dni :S
[#7] Re: Cóż to takiego?Czy ktoś tego używał?

@baderman, post #1

dowiedz sie co to jest Emacs, potem porownaj jak sie do tego ma amigowa wersja nie rozwijana od ilus tam lat.
"amigados" napisali tylko dlatego ze w amigaos tez jest emacs, ale to juz wszytsko :)
a i tak vim rlz ;)
[#8] Re: Cóż to takiego?Czy ktoś tego używał?

@Valwit, post #7

jestem świadom, czym jest emacs.
vim? czy jest coś co zastąpi starego, dobrego Ced'a?
[#9] Re: Cóż to takiego?Czy ktoś tego używał?

@baderman, post #8

vim? :))
[#10] Re: Cóż to takiego?Czy ktoś tego używał?

@Valwit, post #9

o tak! pomijając, że przez pierwsze 30 sekund dochodziłem do tego, jak postawić choć jedną literkę. ;)
[#11] Re: Cóż to takiego?Czy ktoś tego używał?

@Valwit, post #9

przez grzeczność nie skomentuje

wszak gustów się nie komentuje
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem