[#1] AMIGA 500 - osprzęt
AMIGA 500 - osprzęt KTO I CO MA DO AMIGI 500
[#2] Re: AMIGA 500 - osprzęt

@Rafał Lipiński, post #1

to pytanie czy tytul postu ktory napiszesz? jak pytanie to www.efunzine.com jak tytul to niecierpliwie czekam na reszte
[#3] Re: AMIGA 500 - osprzęt

@Valwit, post #2

to jest temat - jesli masz to zamiesc swoj konfig
[#4] Re: AMIGA 500 - osprzęt

@Rafał Lipiński, post #3

Wedle życzenia: ;)

- Rozszerzenie pamięci Elbox do 2.5 MB (1 MB chip plus 1.5 MB slow). Do tego musiałem wymienić Agnusa z 8371 na 8372, aby mieć te jeden mega chipu. Kosztował majątek, a szukałem go chyba ze dwa lata. Rozszerzenie ma oczywiście zegar.

- Dwa kickstarty: 1.3 (34.5) i 2.04 (37.175).

- Commodore A590 z dyskiem SCSI 40 MB i 2 MB prawdziwego fastu.

Do tego jakieś scanery, samplery, pierdoły, całość od lat nie używana - wartość kolekcjonerska. :(

[#5] Re: AMIGA 500 - osprzęt

@Rafał Lipiński, post #3

ach, no tak. owszem posiadam, ale dlugosc p***** tez mnie zadowala :)
[#6] Re: AMIGA 500 - osprzęt

@ArtPo, post #4

A wartość kolekcjonerska to jest ile w zł??:)
Bo jak nieuzywane to chetnie kupie zwłaszcza A590 i inne pierdoły...
Kontakt na mejla...
[#7] Re: AMIGA 500 - osprzęt

@jerry, post #6

Rozumiem, ale "figa" - przynajmniej na razie. Sporo mnie kosztowało i czasu i wysiłku zdobycie tego wszystkiego. Poza tym spoko, pozdrawiam. :)

[#8] Re: AMIGA 500 - osprzęt

@Valwit, post #5

Hym , a czyjego p***** dlugosc tak Cie zadowala ?
I czy musisz tak sie tym chwalic na tym forum , w koncu Twoje upodobania sa Twoja prywatna sprawa . :S

[#9] Re: AMIGA 500 - osprzęt

@Darek S., post #8

Darek S. napisał(a):

> Hym , a czyjego p***** dlugosc tak Cie zadowala ?
> I czy musisz tak sie tym chwalic na tym forum , w koncu Twoje
> upodobania sa Twoja prywatna sprawa . :S

to po co pytasz? zajmij sie czyms pozyteczniejszym, np. przyjrzyj sie zasadom pisowni znakow interpunkcyjnych.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem