Forum » PPA
[#1] PPA.pl reloaded
http://www.uran.risp.pl/ppa_reloaded/

[#2] Re: PPA.pl reloaded

@uran, post #1

hmmm...
nie widzę nic specjalnego w tych zmianach.
PPA skaluje się w poziomie bardzo dobrze. środkowa tabela się skaluje i na 800x600 spokojnie się mieści. A ten pasek menu z twojej propozycji jak by się mieścił w mniejszych rozdziałkach skoro już teraz dwie pozycje wyskoczyły?
mnie sie PPA podoba tak jak jest, a z grafika to lepiej bez przesadyzmu.
[#3] Re: PPA.pl reloaded

@R-Tea, post #2

mnie niestety drazni to, że muszę odświeżać osobno środkową ramkę :(

poza tym nie lubię ramek, a aktualnosci2.php nie pokazuje wszystkiego, co pokazują aktualnosci.php, wiec też go nie używam. czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji?
[#4] Re: PPA.pl reloaded

@baderman, post #3

mnie niestety drazni to, że muszę odświeżać osobno środkową ramkę

nie rozumiem.
klikasz Reload i odświeża się wszystko.

osobno też można, oczywiście.
można i tak i tak, do wybporu.

a ja wszystko będzie w jednym kawałku to wyboru nie będzie. razem z newsami będzie się odświerzało też menu,a po co? po co przewalać dodatkowe kilobajty i wydłużać czas reloadu?

co komu szkodzi ta jedna głupia ramka?

[#5] Re: PPA.pl reloaded

@R-Tea, post #4

Bo wiesz, na IBrowse jest przycisk reload bardziej pod ręką, bardziej ergonomicznie w podręcznym menu od razu dla ramki. Na jakiejś operze czy mozilli/firefox trzeba wejść do podmenu ;)

[#6] Re: PPA.pl reloaded

@R-Tea, post #4

Ja tez nie mam nic przeciwko obecnemu wyglądowi PPA, ale propozycja uran`a jest czaderska!!!

[#7] Re: PPA.pl reloaded

@grxmrx, post #5

aaaaa nie pomyślałem o tych co więcej na $win/Lin/Mac siedzą...

Reload na IE tej jest "pod ręką"

a na IB mamy "czaderski" jednoklawiszowy skrór pod "R" :D

[#8] Re: PPA.pl reloaded

@MarX, post #6

ja naprawdę nie widze tam nic czaderskiego, aktualne pionowe menu estetyczniej sie prezenuje.

po dłuższym przjżeniu się tym skrinszotom przyznam jednak, że jakis nieduży fajny banerek dobrze by się prezentowałm tylko że jest pytanie:
po co?, bo jak tylko do ozdoby to to nie ma sensu.

[#9] Re: PPA.pl reloaded

@uran, post #1

Ja klikam po lewej na AKTUALNOŚCI i wszystko pięknie odświeża się pod IBrowse :D
[#10] Re: PPA.pl reloaded

@uran, post #1

Propozycja naprawdę fajna. Obecny design jest schludny, ale brak mu takiej iskierki :P Ten nowy mocno się nie rózni, ale ma to coś co oko przyciaga.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem