Forum » PPA
[#1] Stronicowanie
Wprowadziłem stronicowanie (po 10 wiadomości na stronę) na forum dla trybu płaskiego. Proszę o zgłaszanie ew. błędów, sugestii (nawet tych, o których wiem;).
Jeśli będą jakieś krytyczne błędy to powrócimy do poprzedniej wersji.

[#2] Re: Stronicowanie

@grxmrx, post #1

Ja bym wolal po 30 stron. Po 10 jest troche uciazliwe i trzeba czesto przelaczac strony (np. gdy nowy uzytkownik trafi na temat w ktorym jest 100 odpowiedzi bedzie czesto sprawdzal za pomoca numerow kto komu odpowiada i takie przeskakiwanie moze byc denerwujce). Moze dobrym rozwiazaniem w przyszlosci bedzie kilka mozliwosci do wyboru.

Dodatkowo moznaby tez wprowadzic mozliwosc aby najnowsze wiadomosci pokazywaly sie na poczatku (oczywiscie takze opcjonalnie, dla kazdego co innego).
[#3] Re: Stronicowanie

@grxmrx, post #1

Chyba znalazlem buga. W dziale AMIGA sa dwa tematy
"pfs3 i bledy" oraz "Rozważania na temat rozbudowy A1200"
ktore maja po 11 postow. Na spisie tematow nie sa podzielone
dwie strony, jednak jak sie wejdzie na ktorys z tych tematow
to okaze sie ze jednak sa. Ale niestety obydwie strony
zawieraja to samo.
[#4] Re: Stronicowanie

@Phibrizzo, post #3

U mnie tez nie widac 11 postu...
[#5] Re: Stronicowanie

@Andrzej Drozd, post #4

No i kolejny blad. Gdy ustawiam "100" ostatnich postow i zaznaczam najnowszy, to nie przenosi mnie na koncowa strone gdzie jest ten najnowszy post tylko na pierwsza (gdzie sa stare)
[#6] Re: Stronicowanie

@grxmrx, post #1

Ja chcę starą wersję z drzewkami. Obecnie można sie pogubić przy odpisywaniu. No i nie wiadomo co się jeszcze nie czytało.
[#7] Re: Stronicowanie

@kmilota, post #6

Nigdy nie wyłączałem trybu z drzewkami czy jak kto woli z wątkami. Cały czas jest dostępna opcja do przełączania trybów.

[#8] Re: Stronicowanie

@grxmrx, post #1

Chciałbym wszystkich przeprosić za ewentualne kłopoty z wyświetlaniem wiadomości na forum w ostatnich dniach. Problemy mogły wynikać z moich eksperymentów ze skryptami i serii szybkich poprawek przy skryptach (jak okazywało się, że nie działają jak trzeba).
Mam nadzieję, że obyło się bez ofiar.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem