Forum » PPA
[#1] #ppa - wykaz komend bota
Krashan przygotował opis a ja wstawiłem na stronę ;). W dziale dotyczącym kanału #ppa możecie znaleźć opis komend jakie można zadawać naszemu botowi.

Więcej szczegółów pod adresem:
www.irc.ppa.pl

[#2] Re: #ppa - wykaz komend bota

@grxmrx, post #1

Podziwiam za szybkość reakcji. :]

BTW - ja myśle, że do poleceń czysto rozrywkowych powinien dojść jeszcze !rulez. To chyba częściej padało niż loda czy die. ;)

[#3] Re: #ppa - wykaz komend bota

@Kokos, post #2

Popracujemy nad tym...
[#4] Re: #ppa - wykaz komend bota

@grxmrx, post #1

W dziale "Czym się łączyć? / Windows" (a może i innych systemach?) można dopisać przeglądarkę OPERA. Ma ona wbudowanego klienta IRC w zupełności wystarczającego do poklikania - sam z tego korzystam.
[#5] Re: #ppa - wykaz komend bota

@AlaN, post #4

BTW...

Firefox też ma odpowiednie rozszerzenie, a w Mozilla Suite jest standardowo - ChatZilla
I jest też w pełni darmowa skompilowana wersja X-Chata pod Windows pod tym adresem, co moim zdaniem wypadałoby napisać na irc.ppa.pl, bo użytkowników Windows jest sporo, a program najlepszy IMO w skojej klasie.

[#6] Re: #ppa - wykaz komend bota

@Kokos, post #5

Z IRC-em pod windows bardzo dobrze radzi sobie komunikator Miranda.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem