Forum » PPA
[#1] spacja w nazwisku?
Wszedlem na "Statystyki", walnalem mysza w swoja ksywe (MDW), ktora ciagle jeszcze jakims cudem jest na pierwszym miejscu i widze taki tekst:

"Wybrany użytkownik nie komentował jeszcze żadnego newsa lub w nazwisku/ksywce występuje spacja, jeśli tak należy wpisać w miejsce spacji %20"

Mialem w miejscu "imie/nazwisko" wpisane "Mariusz Włodarczyk". Zgodnie z porada zmienilem na "Mariusz%20Włodarczyk" ale nie pomogło. No to zmieniłem na "Mariusz". Nadal to samo. U innych tego nie ma. Kiedys u mnie tez bylo ok. Jestem jakis "specjalny"? ;) Moze przekroczylem limit glupot napisanych w komentarzach? Znam siebie i obawiam sie, ze to moze byc przyczyna. :)

[#2] Re: spacja w nazwisku?

@MDW, post #1

Mam tak samo :)) czyli też jestem "specjalny" ;))
[#3] Re: spacja w nazwisku?

@MDW, post #1

Spoko, ja sobie kliknąłem na statystyki, nie ma mnie na pierwszej stronie, no to sobie chcę kliknąć następną stronę i w tym momencie "chce" mi się ściągnąć plik:

"?poststart=30&postend=60&strona=2"

może to mój IBrowse2.2 i może tam przed pytajnikiem nie wyświetla mi jakiegoś pliku php?

MDW, Ty masz przynajmniej koronę z racji pierwszego miejsca (i z mego odległego miejsca winszuję) i spację w nazwisku a ja mogę sobie tylko jakiś niezidentyfikowany plik ściągnąć ;).

[#4] Re: spacja w nazwisku?

@BagoZonde, post #3

Jak na mój gust powinno być:

/statystyki.php?poststart=30&postend=60&strona=2

zaraz sprawdzę tym sposobem czy i ja nie mam spacji jakiejś gratisowej...

[#5] Re: spacja w nazwisku?

@MDW, post #1

_ wasze ksywki mają za mało znaków

Ostatnia modyfikacja: 19.01.06 01:40
[#6] Re: spacja w nazwisku?

@MDW, post #1

To był po prostu błąd w skrypcie, drobny, ale był. Błędy występują w programach, skryptach :]

[#7] Re: spacja w nazwisku?

@grxmrx, post #6

Już działa. Dzięki wielkie! Teraz mogę już popatrzeć co ja przez te lata nagadałem i spróbować się za to nie nienawidzić. :)

[#8] Re: spacja w nazwisku?

@grxmrx, post #6

Usiłuję to napisać bez podlizywania się:
PPA to naprawdę dobrze napisana strona, takie niedopatrzenia nie są w stanie przyćmić jej świetności.

:b

[#9] Re: spacja w nazwisku?

@BagoZonde, post #8

Również tak sądzę. Ta strona ma świetny layout i jest rozbudowana a webmasterzy na wszelkie błędy potrafią szybko zadziałać... Niedościgniony wzór dla innych :D
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem