Forum » PPA
[#1] Licznik się kręci :)
Jak zapewne niektórzy zauważyli licznik od wczoraj kręci się i to bardzo szybko. Jest też dużo osób Online. Nie wiem dlaczego tak jest, ale wiem że to są wejścia z różnych adresów IP. To ciekawe, może linka do PPA podał ktoś na jakimś dużym (zagranicznym lub nawet polskim) portalu lub forum?

[#2] Re: Licznik siê krêci :)

@grxmrx, post #1

No, oby tak dalej, tak powinno być.

[#3] Re: Licznik siê krêci :)

@Korni, post #2

To zalezy o ile jest wiecej...

Spory banner jest od dluzszego czasu na mojej foobillard.er.pl (ok. 100 klikow/dzien) i od niedawna na mojej stronie domowej (na razie ok. 40-60 odwiedzin dziennie), wiec pewnie dodatkowe 20-30 klikow dla PPA jest.

Moze rzeczywiscie mozna by sprawdzic, kto prywatnie linkuje ppa...

[#4] Re: Licznik się kręci :)

@grxmrx, post #1

To dowodzi, ze portal PPA rosnie w sile. Wiadomo, ze jest to jedyny portal POWAZNIE zajmujacy sie Amiga. Wierze, ze gdyby dolaczyli inni redaktorzy innego portalu i nie tupali noga przy kazdym slowie zwiazanym z Amiga, to bylby najlepszy portal na Swiecie (AmigaOS/MOS/AROS/UAE).

[#5] Re: Licznik siê krêci :)

@noowy, post #4

e... nie. Konkurencja zawsze wychodzi na plus uzytkownikom... przynajmniej mamy porownanie

[#6] Re: Licznik siê krêci :)

@_arti, post #5

No i zabawe :) Hehehe

-----------
Pegasos II G4

www.projectxenocide.com
[#7] Re: Licznik siê krêci :)

@Drako^lM, post #6

a moze dla tego ze ppa ma wspaniale forum? bez problemu moze sie kazdy zarejestrowac... ludzie sa mili i chetni do dyskusji. Na tym polega wielkosc PPA bo tu jest srodowisko zwarte i bardzo roznorodne (duzo indywidualistow :) ) a moze to taka cecha srodowiska amigowego:)? Hmmm... co wy na to?
Zreszta ten temat byl juz tyle razy walkowany ze moze lepiej juz go nie poruszac:).

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem