Czesc koledzy skąd pobieracie archiwum GUI do MiamiDx potrzebuje na aminecie jak wpisze GUI to mi wyszuka od cholery tego ale nie wiem ktory jest prawidłowy zeby porządnie go zainstalowc na amisi może macie jakies żródło skąd pobieracie ?pozdrawiam
dzićki sciągnełem .ale gdzie to skopiowac pewnie pomyslicie ale zemnie głąb) ale kopiuje do katalogu miami dx install i tak mi pisze przy instalacji ze nie mam gui zainstalowanego do jakiego katalogu te dwa pliczki skopiować?
Ja rozpakowalem najpierw glowne archiwum do ramu. Pozniej jak instaler pokazal komunikat ze niema GUI to rozpakowalem archiwum z GUI (tez do ramu) i okazalo sie wszystkie pliki sie uzupelnily automatycznie. Pozniejsza instalacja przebiegla bez problemow
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.