Forum » PPA
[#1] Ile sztuk total amigi sprzedaje sie w polsce
bo jestem bardzo ciekaw i drugie pytanie czy mozna zaprenumerowac ?.A takze czy sa wczesniejsze po polsku w formacie pdf ? dostepne ?.
[#2] Re: Ile sztuk total amigi sprzedaje sie w polsce

@SzaryWilk, post #1

http://totalamiga.ppa.pl/ to na drugie;
a na pierwsze: mam nadzieje, ze przynajmniej tyle by Tworcom chcialo sie dalej tlumaczyc/ tworzyc nowe numery.

Ostatnia modyfikacja: 19.01.07 13:05
[#3] Re: Ile sztuk total amigi sprzedaje sie w polsce

@SzaryWilk, post #1

czy mozna zaprenumerowac?.

Nie i takiej możliwości nie będzie.

A takze czy sa wczesniejsze po polsku w formacie pdf?

Nie ma i nie będzie.
[#4] Re: Ile sztuk total amigi sprzedaje sie w polsce

@SzaryWilk, post #1

..jak chcesz miec te gazety - to je po prostu kupuj! Co znaczy "pdf" ? chcesz je emulem sciagac? W jakiejs innej formie? jesli chcesz, podam link gdzie mozesz sciagnac wszystkie nr: www.odgapionytotal/numery/dostepne/wszystkie/katalog... haslo brzmi amiga, ID: Total...
Z tego co wiem beda tam coraz nowsze nr....

[#5] Re: Ile sztuk total amigi sprzedaje sie w polsce

@c3h6, post #4

He....fajne żarty .... kupuj nówki....albo archiwały i koniec tematu
Trudno przeczytać

[#6] Re: Ile sztuk total amigi sprzedaje sie w polsce

@c3h6, post #4

Starsze numery oryginalnego TA są dostępne w postaci PDF do pobrania ze strony magazynu. Sam nie rozumiem do końca Twojej odpowiedzi.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem