Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] Wczorajsza przerwa w działaniu serwisu.
Zapewne każdy zauważył wczoraj wieczorem, że nasz serwis przez jakiś czas nie działał. Było to związane z przeprowadzką wszystkich kont (nie tylko PPA) na nowy i lepszy serwer w innej serwerowni.
Niestety nie dało się zrobić tego w nocy, gdyż serwerownia by nas skasowała z dysków o północy. ;)
Po prostu przedstawili nam nową umowę, która była normalnie z kosmosu wzięta.

Jakby coś nie działało, to prosimy tu napisać.

[#2] Re: Wczorajsza przerwa w działaniu serwisu.

@SirLEO, post #1

Wieczorem działał, gorzej, że dziś prawie cały dzień nie....

[#3] Re: Wczorajsza przerwa w działaniu serwisu.

@SirLEO, post #1

Do sądu ich!

[#4] Re: Wczorajsza przerwa w działaniu serwisu.

@SirLEO, post #1

To niedopuszczalne, żeby PPA przestało działać choćby na chwilę! Przeżyłem traumę ;p. Chciałem zgłosić na bugtrackera, że nie działa cała strona :DD. Koszmar, dobrze, że to był tylko zły sen.

[#5] Re: Wczorajsza przerwa w działaniu serwisu.

@BagoZonde, post #4

Co ja mam powiedzieć jak dostałem bana na całe wakacje(później skrócony do 7 dni xD)

[#6] Re: Wczorajsza przerwa w działaniu serwisu.

@arti4-92, post #5

Arti, i dobrze że dostałeś tego bana (chodzi mi o te 7 dni...)
Przynajmniej teraz poprawnie piszesz.
[#7] Re: Wczorajsza przerwa w działaniu serwisu.

@DanielJ., post #6

używam FIREFOX-a, ale nie za to dostałem bana, zażartowałem se, a mod wziął to na poważnie ;)

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem