Forum » PPA
[#1] Do moderatorów - nowy ranking
Mam pytanie do zarządców. Czy istnieje szansa na wprowadzenie na PPA nowego rankingu. Dokładnie chodzi mi o ranking produkcji scenowych (mody, dema, intra, grafiki itp..). Istnieje ranking Games Top10, który praktycznie nie zmienia się już od lat i nic nowego nie wnosi. Niech sobie będzie, ale top lista produkcji scenowych też by się przydała. Scena zasługuje chyba na to, bo Amiga dużo jej zawdzięcza. Jest tyle fajnych produkcji, do których człowiek nigdy się samodzielnie nie dokopie. Co prawda jest sporo portali i for poświęconych demoscenie gdzie listy przebojów można znaleźć, ale przydało by się coś takiego stworzyć na PPA i poznać nasze typy. Zwłaszcza, że dział SCENA jest jakiś taki niemrawy od dłuższego czasu.

[#2] Re: Do moderatorów - nowy ranking

@frywolny_marian, post #1

jeli bedziesz zebieral maile i liczyl glosy ..to pewnie tak...

[#3] Re: Do moderatorów - nowy ranking

@HOŁDYS, post #2

Nie ma problemu, mógłbym się tym zająć.

[#4] Re: Do moderatorów - nowy ranking

http://www.ppa.pl/strefa/games/games.php#faq

3. Czy można zrobić listę na najlepsze demo na Amigę?

Owszem - jeśli tylko będzie takie zapotrzebowanie (czytaj - więcej głosów popierających tą ideę). Wszystko zależy od Was! Na konkretne dema można głosować na stronie A.D.A.

[#5] Re: Do moderatorów - nowy ranking

@reactor, post #4

>> 3. Czy można zrobić listę na najlepsze demo na Amigę?

Owszem - jeśli tylko będzie takie zapotrzebowanie (czytaj - więcej głosów popierających tą ideę)

No to ja swój głos zgłaszam.

[#6] Re: Do moderatorów - nowy ranking

Był już wątek o tym na PPA a nawet próba zrobienia obok Top10 gier zestawienia dem itd. skończyło się na kilku wypełnionych votkach...

[#7] Re: Do moderatorów - nowy ranking

@APC74, post #6

W przeszłości inicjatywa już raz się pojawiła. Dostałem wówczas kilka maili (nie było ich więcej niż 10) i uznałem, że szkoda na to czasu. Lepiej już wspierać istniejące magi (Vague, Versus) wypełniając wątki lub cieszyć się tym, co oferuje ADA i Pouet.

[#8] Re: Do moderatorów - nowy ranking

@mailman, post #7

Szkoda, no ale jesli zainteresowanie jest małe, to rzeczywiście nie ma to sensu.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem