[#1] icony, powericon !!!
Witam
Zrodzil sie u mnie taki problem:((
zamontowalem prog powericons do s-s.Pieknie poznienialen sobie iconki na 24bitowe.Od Yam,Ibrowsa i innych prog.Po resecie kompa ikonki poznikaly z amidock:(((Teraz nie wiem jak to zrobic by nowe iconki byly w amidock:(( powericons mam w c: a linie dopisana do s-s przed loadwb a Amidock mam w wbstartup.
Doradzcie cos!!!
Thx Bye
[#2] Re: icony, powericon !!!

@chris2, post #1

Ja nie bardzo sie orientuje ale cos mi sie zdaje, ze AmiDock nie kuma ikon PNG. Patch pani Eleny :) dziala chyba tylko na Workbencha.
[#3] Re: icony, powericon !!!

@MDW, post #2

Dlaczego? W readme jest napisane, że można.

[#4] Re: icony, powericon !!!

@chris2, post #1

amidock widzi ikonki jak sie poustawia wsio oki.Problem rodzi sie dopiero po resecie kompa.powericons uruchamia sie pozniej niz amidock(tak mi sie zdaje)i amidock szczytuje swoj cfg ale bez icon png.
[#5] Re: icony, powericon !!!

@grxmrx, post #3

w s-s u mnie powert jest tu:
Run >NIL: PowerIcons
C:LoadWB
EndCLI >NIL:
Na koncu.A wiadomo gdzie jest Amidock....
w wbstartup.
[#6] Re: icony, powericon !!!

@chris2, post #5

Spróbuj uruchomić PowerIcons jeszcze wcześniej w s-s lub wpisz dla testów:
wait 3
pomiędzy PowerIcons a LoadWB.

[#7] Re: icony, powericon !!!

@grxmrx, post #3

Aaa to w takim razie przepraszam "pania Elene", powericons i AmiDocka. :) Zwracam honor, ukazuje skruche i sie grzecznie wycofuje. :)
[#8] Re: icony, powericon !!!

@chris2, post #1

I nic z tego :(( po naszemu LIPA...
I co teraz ???
[#9] Re: icony, powericon !!!

@chris2, post #8

No to chyba rozwiązaniem byłoby uruchomienie Amidocka po PowerIcons.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem