[#1] Amithlon, czy moj pc nadaje sie
Oto mój Pecetosz:
Płyta główna: K7VTA3 z układem dźwiękowym AC97
CPU: AMD Athlon XP 1700+ (1496 Mhz)
HDD1: Seagate Barracuda 80 Gb
HDD2: Seagate Barracuda 80 Gb
Karta graficzna: Nvidia GF4 MX440 64MB
DVD-ROM: LG
CD-RW: Lite-on 48x

Amithlon bootuje się z płytki. Jak go zainstalować?
HDD1 przeznaczony jest na WinXP i Linuxa Mandrake 9.2 i dane.
HDD2 na razie jest prawie czysty. Jak go przygotować do instalacji Amithlona? Myślę, że 10 Gb na Ami starczy. Jakiego programu użyć do partycjonowania? Wiem , że na płytce znajduje się HDtoolBox.

Mam internet bezprzewodowy w standardzie 802.11b:
Karta PCI Planet WL-8303 - czy są jakieś sterowniki kompatybilne do niej na Amithlona?

Pomocy!!!!!!

[#2] Re: Amithlon, czy moj pc nadaje sie

@Korni, post #1

W instrukcji dolaczonej do CD z Amithlonem powinienes miec wszystko napisane - jak zainstalowac na HDD.
[#3] Re: Amithlon, czy moj pc nadaje sie

@reactor, post #2

A jeszcze jedno mój GG: 4785894

Płytkę dostałem w prezencie od kolegi (jest oryginalna jednak brak instrukcji tylko sama płytka w dodatku jeszcze porysowana). Pytałem się o instrukcję powieział mi że się gdziś zapodziała.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem