[#1] Pomoc dla laika odnośnie AMITHLONA
Chciałbym prosić jakąś osobę , która już jakiś czas siedzi na Amithlonie o szerokopojątą pomoc przy instalacji tegoż programu etc.
Kontakt wiadomo na PRIV , mój GG :4238705
Będę naprawdę bardzo zobowiązany .

P.S. Nie chcesz pomóc - nie zgłaszaj się , szkoda Twojego czasu .

Z góry dziękuję .

[#2] Re: Pomoc dla laika odnośnie AMITHLONA

@taahir, post #1

Pomóc każdy pomoże, ale mam pytanie: czemu nie przeszukałeś tego forum? W kilku postach jest podane jak to zrobić i na czystym HD, i jako drugi system obok Windowsa, i nawet podany jest link do strony gdzie jest to bardzo dokładnie opisane. Wiesz... pomóc to ludzie pomogą i to chętnie - w końcu od tego jest forum, ale powtarzane tego w kółko bo ktoś jest leń i nie chce mu się szukać, a tym bardziej szukanie za niego odpowiedzi które są tu na forum to chyba lekka przesada, co?

Żeby nie być gołosłownym - TEGO pewnie nie czytałeś? No właśnie... :(

[#3] Re: Pomoc dla laika odnośnie AMITHLONA

@taahir, post #1

Tak , masz rację - tak się napaliłem na tego amithlona , że nie chciało mi się nawet szukać na forum , przejrzałm tylko 2 strony i nic mi w oko nie wpadło , dlatego podjąłem ten temat . Jak widać niepotrzebnie . Potrzebuję więcej cierpliwości .

Dzięki .

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem