[#1] Gadami i obrazki
Czy ktos z was zauwazyl pewna ciekawostke w Gadami? Wyslanie przez znajomego Gadu-Gadowca na klient Gadami obrazek w oknie dialogowym powoduje reset waszego systemu :)
[#2] Re: Gadami i obrazki

@sordan/radiator, post #1

Jaki obrazek?
Mozesz mi podeslac?
[#3] Re: Gadami i obrazki

Cóż. :)
[#4] Re: Gadami i obrazki

Nie chodzi tutaj o emotki tylko o wybranie jakiegokolwiek pliku graficznego z pozycji Gadu-Gadu na okno dialogowe rozmowcy.

Norbert ja ci nie podesle bo uzywam Gadami:) musisz poprosic o test znajomego kloniarza.

MiniQ na Amigg jeszcze nie testowalem :)

Jesli dowiedza sie o tym "tricku" znajomi bede mi ciagle resetowac system :), moze to juz jest ta pora by zmienic Gadami na Amigg ?
[#5] Re: Gadami i obrazki

@sordan/radiator, post #4

AmiGG sie nie powiesi w takiej sytuacji, conajwyzej uzna że przyszedł "nieznany event", i wykona reconnect (bo zwykle tak właśnie robi). Dziś może dodam prowizoryczną reakcję na wiadomość graficzną, tak żeby obeszło się bez reconnectu.
[#6] Re: Gadami i obrazki

@MiniQ, post #3

MiniQ napisał(a):

> Cóż. :)
hjukyol
[#7] Re: Gadami i obrazki

@sordan/radiator, post #4

chopaki... przesiadajcie się na AmiGG a jak nie chcecie to cicho sza, o tym by sie po niebieskiej nie dowiedzieli, a w międzyczasie można by wyczaić jakąś "dziurę" w niebieskim kliencie coby to ich mozna było jakos fajnie resetować/zwieszać z poziomu AOS :D
[#8] Re: Gadami i obrazki

@R-Tea, post #7

To mogloby sie przydac w przypadku, kiedy jakis "rasowy klikacz" zawraca nam .... :)
[#9] Re: Gadami i obrazki

@Seeker, post #8

Ostatnio kumpel ktory uzywa komunikatora Miranda zalil mi sie
ze jak najedzie mysza na mojego nicka i pojawia sie dymek
z opisem to Miranda zajmuje 90-95% czasu procesora i trzeba
resetowac.
[#10] Re: Gadami i obrazki

@Phibrizzo, post #9

a co to za komunikator? coś na Linuxie?
[#11] Re: Gadami i obrazki

@R-Tea, post #10

Na peceta pod windowsa:
http://www.miranda-im.org
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem