[#1] Problem z MiamiSSL
Nie wie ktoô jak mogë zmusic MiamiSSL űeby sië zainstalowaîo? Próbowaîem juű kilka razy, ale za kaűdym razem wywala mi ten sam bîâd.
[#2] Re: Problem z MiamiSSL

@Tomek, post #1

za kaűdym razem wywala mi ten sam bîâd.

Czyli jaki?
[#3] Re: Problem z MiamiSSL

@reactor, post #2

Jak instaluje to takie coô mi wywala:

Przykro mi... Wystâpiî bîâd!
Before you can install MiamiSSL you first need get one of the encryption library. Please see included README_ssl.txt file for more information.
[#4] Re: Problem z MiamiSSL

@Tomek, post #3

a więc RTFM.
[#5] Re: Problem z MiamiSSL

@KAM_, post #4

Co masz na myôli piszâc RTFM ?
[#6] Re: Problem z MiamiSSL

@Tomek, post #3

Czyli przeczytaj w pliku README_ssl.txt co jest potrzebne przed instalacja MiamiSSL.
[#7] Re: Problem z MiamiSSL

@Tomek, post #5

RTFM to taki skrot ;) W grzecznej polskiej formie oznacza po prostu "przeczytaj instrukcje"
[#8] Re: Problem z MiamiSSL

@reactor, post #6

Jest MiamiSSL.guide ale nic z tego nie wiem. Ja uűywam MiamiDX. Moűe ktoô kiedyô instalowaî sobie MiamiSSL?
[#9] Re: Problem z MiamiSSL

@Tomek, post #8

Do prawidlowej pracy MiamiSSL potrzebna jest: origmiamisslintl.library.
ftp://ftp.vapor.com/pub/voyager/miamissl/MiamiSSLIntl10.lha
Biblioteke nalezy umiescic w Miami:Libs.

Wiecej informacji znajdziesz na stronie:
http://www.nordicglobal.com/mssl.html

[#10] Re: Problem z MiamiSSL

@Tomek, post #8

Ja instalowalem i nie przypominam sobie zebym mial jakies problemy.
W guide jest wszytko opisane - musisz scignac i zainstalowac biblioteke origmiamisslintl.library ze strony www.vapor.com (ale jakos jej tam nie znalazlem). Przyznam ze nie wiem skad ta biblioteke wziac
Moze kto inny bedzie tu pomocny.
[#11] Re: Problem z MiamiSSL

@reactor, post #10

Prosze :)

ftp://ftp.vapor.com/pub/voyager/miamissl/MiamiSSLIntl10.lha
[#12] Re: Problem z MiamiSSL

@Tomek, post #8

Tak jak pisali poprzednicy najważniejszą rzeczą jest zainstalowanie biblioteki. MiamiSSL może być zainstalowane tylko do rejestrowanej wersji Miami.

[#13] Re: Problem z MiamiSSL

@spiryt, post #12

Ja mam zarejestrowanâ wersje MiamiDX.
[#14] Re: Problem z MiamiSSL

@Tomek, post #13

Moze zamiast MiamiSSL, zainstaluj AmiSSL (jest na stronie Ibrowse). Ja tak mam aktualnie i IBrowse bez problemu pracuje z SSL.
[#15] Re: Problem z MiamiSSL

@Andrzej Drozd, post #14

Mam zainstalowane AmiSSL
[#16] Re: Problem z MiamiSSL

@Tomek, post #15

To po co ci jeszcze MiamiSSL?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem