[#1] co zrobić winampi...
nie wiem jak zrobić żeby lista winampa się chołała tak jak pasek narzędzi w windowsie .
wiem że jest taka możliwość bo miałem kiedyś tak że tylko playlista się chowała .
były dwie możliwości chowania się playlisy albo zboku ekranu albo zgóry
[#2] Re: co zrobić winampi...

@power, post #1

Czyzby kolega sie zgubil? to nie ten portal...
[#3] Re: co zrobić winampi...

@Tomek (Kaczus), post #2

W sumie to jest dział Hyde Park więc....

[#4] Re: co zrobić winampi...

@power, post #1

nacisnij na gornej belce gadget z znakiem "_", niestety nie wiem czy niezikonifikujesz calego win ampa. Druga metoda to nacisnij na gornej belce lewy gadget, poczym wyswietli sie rozwijane menu, nastepnie wybierz iconify. Aby przerzucic pasek narzedzi z dolu na bok, musiz go odpowiednio zlapac myszka i przerzucic (mozliwe ze sa tez jakies bardzie klawiaturowe metody
[#5] Re: co zrobić winampi...

@power, post #1

A z winamp to luz. Wiesz rozumiesz bierzesz myche i klikasz w punkt na ekranie aż schowa się w dół.
[#6] Re: co zrobić winampi...

@grain, post #5

chyba nie wicie oco chodzi.
to playlista wianpa ma się tylko chować tak jak pasek nażrzędzi
w windowsie wystarczy wtedy myszką wyjechać w kierunku playlisty
i zacznie sie wysuwać z boku ekranu
[#7] Re: co zrobić winampi...

@power, post #6

Aha, teraz wiem o co chodzi. Moze miales wtedy zainstalowana jakas nakladke lub nowsza wersje WinAmpa?
[#8] Re: co zrobić winampi...

@power, post #6

Ach tak! To na pewno pomoże włożenie nosa w dupę.
[#9] Re: co zrobić winampi...

@power, post #6

Bo my o WinAmp wiemy tyle co ty o AmiNetRadio. :) Tutaj chyba za wiele się nie dowiesz. Akurat trafiłes na niezbyt windowsowe forum. :)
[#10] Re: co zrobić winampi...

@power, post #6

Błądzisz i to jak. Ja rozumiem - Hyde Park, ale nie wymagaj od nas takich rzeczy. Jako turystę zapraszam Cię do zapoznania się ze wstępem. Oceń czy naprawdę jesteś we właściwym miejscu...

BTW: W jaki sposób do nas trafiłeś?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem