[#1] Clock port na X-Surf
Mam zamiar w najblizszym czasie kupic karte dzwiekowa DelfineFlipper a ona jest podlaczana do portu zegara A1200 a niemam kasy zabardzo na "Delfine interface" a mam amige4000 wiec mam pytanie czy port zegara na X_serf jest aktywny czy to tylko "cieszaca oko uzytkownika" ozdoba.

[#2] Re: Clock port na X-Surf

@Denver, post #1

hmmm.... nie wiem :D
[#3] Re: Clock port na X-Surf

@Denver, post #1

Ponoć jest aktywny (mam X-Surfa2, ale nie mam co w clockporta wsadzić).
A gdzie zamierzasz kupić Delfinę? Mi w jednym sklepie powiedzieli, że nie ma i nie wiadomo kiedy będzie i czy w ogóle będzie... No, chyba że z drugiej ręki?
[#4] Re: Clock port na X-Surf

@PL, post #3

No albo z drugiej reki albo z efunzine

[#5] Re: Clock port na X-Surf

@Denver, post #4

Lepiej w Efunzine i przyokazji dowiesz sie czy zadzial. Zapytaj majlem.
[#6] Re: Clock port na X-Surf

@Denver, post #4

Oto co znalazłem:
"Delfina clockport: Hi-Fi sound card for A1200 (also work with Zorro cards: X-Surf and VarIO)"
Czyli działa na XSurf (a ta A1200 to chyba z rozpędu im się napisała)
Tyle, że clockport jest wolny i ja tam brałbym (jakby miał skąd :) wersję na zorro raczej...
[#7] Re: Clock port na X-Surf

@PL, post #6

O karcie delfina interface pomysle w dalekiej przyszlosci jak wymienie amige4000 moja na amigeone ale pewnie zrobie to wczesniej chodzi mi o interface. :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem