[#1] Co się stało z Markiem P. SE
Przyjąłem propozycję pana Andrzeja D. poprzez aplauz i głosowanie kuleczkami. Nowe forum dla nowego pomysłu.
UWAGA->dzięki wydajnej pomocy R-Tea, powstał roboczy list do pana M.P.
Wszystkim zainteresowanym proszę o kontakta na mojego maila.
Pozdrawiam!

PS. Prince nie wcinaj się w moje tematy :D
[#2] Re: Co się stało z Markiem P. SE

@TJindy, post #1

Ale mówiîem Ci űe mam "wstëpnâ zagadkë"
A co do listu do MPSa, to prëdzej bëdzie jak do Ciebie pójdë, niű napiszë maila
Oczywiôcie jakby co, to sië podpisujë wszystkimi czterema koďczynami. Moűe w temacie Marka coô wiedzâ na zaprzyjaúnionym portalu (w co wâtpië)
[#3] Re: Co się stało z Markiem P. SE

@Prince, post #2

1. Dajcie spokój temu Pampuchowi

2. Prince, używaj ISO, a nie jakiegoś-nie-wiadomo-jakiego kodowania.
[#4] Re: Co się stało z Markiem P. SE

@mailman, post #3

Re: 1. Za późno - maszyna ruszyła!
Re: 2. mailman ma rację.

Jeszcze jedno - kto chce dostać roboczą kopię listu - niech da mi znać.
Prześlę ją na maila. Oczywiście wszelkie uwagi na jego temat, wprawki i poprawki będą uwzględnione aż wszyscy zainteresowani określą projekt list jako versja 1.0 FINISH. :)
[#5] Re: Co się stało z Markiem P. SE

@TJindy, post #4

To ja poproszę kopię.
A w sumie po co piszecie do pana Pampucha?
[#6] Re: Co się stało z Markiem P. SE

@amigafan, post #5

ogólne podziękowania, wyrazy szacunku etc.
[#7] Re: Co się stało z Markiem P. SE

@TJindy, post #1

Kwestia formalana.

Drogi postowiczu PJK. Prosiłbym bardzo o kontakt na mojego maila -
tjindy@wp.pl w celu porozmawiania na temat listu.

pozdrawiam.
[#8] Re: Co się stało z Markiem P. SE

@TJindy, post #1

"Co się stało z Magdą K. ?"
[#9] Re: Co się stało z Markiem P. SE

@Softfailur, post #8

It doesn`t compute.
Dont połs et hija łiw samfing lajk dis!
[#10] Re: Co się stało z Markiem P. SE

@mailman, post #3

ad2 Ups! U mnie na amy wygląda dobrze, dopiero na teraz na pc zobaczyłem że faktycznie jest jakaś kolizja :) Nie wiem gdzie jest error.
[#11] Re: Co się stało z Markiem P. SE

@TJindy, post #1

Czekam...
[#12] Re: Co się stało z Markiem P. SE

@TJindy, post #1

Witam wszystkich zainteresowanych. Niestety brak czasu ( a może wrodzone lenistwo ) opóźnia wcześniejszy zamysł. bije się w piersi i przepraszam. Nie znaczy to jednak że nic się nie dzieje. Są święta, poodpoczywajcie, a ja dalej będę działał.

Smacznego jaja, wilgotnego dyngusa!

TJ indy

Ps. Rtea, może w końcu uda nam się spotkać na gg :D
[#13] Re: Co się stało z Markiem P. SE

@mailman, post #3

1. Boisz sie konkurencji?
pozdro
[#14] Re: Co się stało z Markiem P. SE

@TJindy, post #1

Jeszcze raz proszę o kontakt postowicza PJK na mój adres email. Być może nie dochodzą moje maile, sam już nie wiem.
Jeśli ktoś jeszcze posiada kontakt bezpośredni z panem Markiem Pampuchem, naprawdę poproszę o kontakt ze mną.
Chciałbym dodać że wszelkie sprawy dot. pana Marka, jak i prowadzone negocjacje będę utrzymywał w tajemnej tajemnicy.

Za długo już to trwa.. Niby internet taki wspaniały, a żeby odnaleźć taką postać jak Pan Marek, trzeba naprawdę poświęcić wiele czasu... Może to pokuta?
[#15] Re: Co się stało z Markiem P. SE

@TJindy, post #14

Dobra, sprawa lista zostaje zamknięta. Osoba odp. za dostarczenie listu totalnie ignoruje moje maile. W związku z tym postanowiłem o zamknięciu tematu, co jak i kiedy w jakiej formie, będzie to moja indywidualna sprawa. Dziękuję za wszystkie głosy i słowa poparcia.
Mam nadzieję że mimo wszystko spotkam kiedyś tego człowieka.
Pozdrawiam
TJ indy
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem