[#1] "coś dla amigowców"
Proszę o komentarze na temat tej aukcji z allegro, szczególnie ostatniego akapitu:

http://www.dzafel.s3.pl/aukcje/auction.php?aukcja=42678941

[#2] Re: "coś dla amigowców"

@novaxon, post #1

A co tu komentować? Wyrwnąć chwasta...
[#3] Re: "coś dla amigowców"

@LeMan, post #2

Jak to: "wyrwnac chwasta"? Dobrze wiedziec co z pc-szajsu dobrze lata.
Bedzie party, to info sie przyda!!
[#4] Re: "coś dla amigowców"

@Prince, post #3

No bez jaj... To po Allegro latadełek będziesz szukał? Poza tym takie ciepanie na odległość czymkolwiek cokolwiek ryzykowne jest... Trafisz niechcący kogoś w dynię i kłopot może być, i bucówa też wtedy niewąska... A przecież zupełnie niezłą rozrywką jest skok przez kilo cukru w stroju regionalnym
[#5] Re: "coś dla amigowców"

@LeMan, post #4

a to jeszcze sa w polsce party z gwozdziem programu... panowie nie te lata... a szkoda... :(

[#6] Re: "coś dla amigowców"

@Prince, post #3

A ciekawe jest to, że ta karta bezproblemowo działa z Amigą :)
[#7] Re: "coś dla amigowców"

@jimiche, post #5

Szczera prawda, niestety...
[#8] Re: "coś dla amigowców"

@Prince, post #3

Tak trochę objaśnię: poczytałeś sobie całość? Mnie tak szczególnie zainteresowały texty, które facio zapodał przy wycofanych ofertach i ta wzmianka o chińczyku przed egzekucją. Jeżeli to żarty, to IMO nienajwyższych lotów; dla mnie takie "dow****" na temat innych osób ludzkich automatycznie kwalifikują gościa do utylizacji. I to przede wszystkim miałem na myśli, proponując wywrwnięcie chwasta.

[#9] Re: "coś dla amigowców"

@LeMan, post #8

Tak, tu się z Tobą zgadzam w 100%. Generalizując, facet udaje strasznego luzaka i chciał się zareklamować w stylu "proszę tego nie kupować", ale wogóle nie ma wyczucia.
To fajnie że działa z Amigą. Moja Amy niestety nie posiada PCI. Ale za to niemalże taką samą kartę mam u siebie w pececie i mój jedyny zarzut byłby w stronę oprogramowania (niewielki).
Propo party oraz...promocji Amigi: może by tak zrobić multimegaparty "obwoźne", coś w stylu Inwazji Mocy RMFFM? Tylko trzeba dobrego sponsora...
[#10] Re: "coś dla amigowców"

@Prince, post #9

Żeby nie było, oto orginał z allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42678941

[#11] Re: "coś dla amigowców"

@novaxon, post #1

Napiszcie do mnie coś o amidze ONE
[#12] Re: "coś dla amigowców"

@novaxon, post #1

Gdzieproblem - facet napisal dokladnie jak wygladaja produkty PixelView.
[#13] Re: "coś dla amigowców"

@toudi5, post #11

coś o Amidze One
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem