[#1] giFTMui nie odpala
Czy KTOS mi moze wytlumaczyc dlaczego nie moge uruchomic
giFTMui'a. Dodam ze jeszcze 2 tygodnie odpalal normalnie
(coprawda nigdy nie udalo mi sie nawiazac kontaktu z serwerem,
poniewaz mam klopot z konfiguracja).
Kolejne proby reinstalacji nie skutkuja. Niby wszystko
jest na swoim miejscu, a program mnie olewa !
Wersja ktorej probuje uzyc to 040 !
Czy Ktos ma podobny problem ?

[#2] Re: giFTMui nie odpala

@Leszek, post #1

Mi sie cos podobne go zdarzyło na samym poczatku działą mi na clasicu potem na Prgazie juz nie i raczej nie ma tu znaczenia zamiana komputera, poprostu nie dziaął ma wszytkie bibloteki a nic z tego sobie nie robi snopdoos pokazuje wszystko OK I to nie ważne czy jest to wersja z update czy bez, poprosty przestał działać i już
a miał taie fajne GUI

[#3] Re: giFTMui nie odpala

@Pawel, post #2

No to jest nas dwoch !!! Moze jeszcze ktos sie znajdzie, kto mial podobny problem i udalo mu sie znalezc przyczyne ? :D

[#4] Re: giFTMui nie odpala

@Leszek, post #3

Przeciez wiadomo od dawna - autor zlamezyl i program wali po rejestrach amigi wiec na nowym sprzecie (A1/Pegaz) sie nie wlaczy, chyba ze autor to poprawi.
[#5] Re: giFTMui nie odpala

@Leszek, post #3

Przeciez wiadomo od dawna - autor zlamezyl i program wali po rejestrach amigi wiec na nowym sprzecie (A1/Pegaz) sie nie wlaczy, chyba ze autor to poprawi.
[#6] Re: giFTMui nie odpala

@marcik, post #4

NO tak. Ale dlaczego nie chce odpalic na amidze 040 ?

[#7] Re: giFTMui nie odpala

@marcik, post #5

Nie tylko Wy macie taki problem ! Ja takze :(
A takze wszyscy inni co go uzywali.
giFTMui nie dziala u nikogo juz od dluzszego
czasu .Cos musialo sie zmienic w protokolach na
sieci i trzba poczekac na jakas nowsza wersje
tego (moim zdaniem) super programu. Ale czy
sie doczekamy ? Tak mi go brakuje

Pozdrawiam :)

kadarr

[#8] Re: giFTMui nie odpala

@Mariusz, post #7

a u mnie się wywala. nic nie zmieniałem, wszystko w miarę dobrze chodziło, i ssać tez ssało, ale miałem dłuższą przerwę w użytkowaniu tego progsa i pewnego razu po odpaleniu i kliknięciu na search program się totalnie wywala.
byś może jak piszesz, coś sie pozmieniało w FastTracku albo Gnutelli i jak na razie trzeba progs odstawić na bog.

a tak btw. to nie jest on taki super, na moim 060/50 z Voodoo strasznie zamula system. SongPlayer z zapuszczonym mp3 44khz to w porównaniu z nim motylek.

[#9] Re: giFTMui nie odpala

@R-Tea, post #8

Moze masz racje co do zmulania systemu ,mi
chodzilo o sme dzialanie programu ,jego wyglad itp.
I jest to jedyny program tego typu na Ami jaki
znam. Dlatego tak mi go brakuje !

Pozdrawiam :)

kadarr
[#10] Re: giFTMui nie odpala

@Leszek, post #1

No i ja mam problem (nie chodzi juz o laczenie, poniewaz sie nie laczy). Takze i u mnie nie odpala sie GUI. Podejrzewam klasy MUI...tylko nie pamietam co instalowalem ostatnio :(
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem