[#1] wirus GG
Dostałem ostrzeżenie, że przez GG (na PC) przedostaje sie wirus.
Plik wirusa to C:windowssystemjdbgmgr.exe (ikonka z misiem).

Mam ten plik u siebie, ale czy to naprawde jest wirus (było już pare fałszywych alarmów)?

Po skasowaniu i restarcie systemu plik pojawia sie na nowo.

Czy ktoś wie coś wiecej na ten temat?

[#2] Re: wirus GG

@PopoCop, post #1

Zostaw to w spokoju. To straszak, który jak widzę wraca jak bumerang (miałem takie info dwa lata temu). Ten plik wykorzystywany jest przez Jawę i jest częścią Windowsa. Więcej
[#3] Re: wirus GG

@PopoCop, post #1

> Mam ten plik u siebie, ale

na co jeszcze czekasz rozsyłaj wszystkim znajomym i gdzie tylko popadnie, misio się ucieszy ;)

dla mnie jednego misia (z ikonką) na e-mail

> Po skasowaniu i restarcie systemu plik pojawia sie na nowo

zajefajnie
[#4] Re: wirus GG

@PopoCop, post #1

oż kurfa... ty tak na poważnie?
[#5] Re: wirus GG

@mailman, post #2

szkoda :)
[#6] Re: wirus GG

@KAM_, post #4

próbuj. wysyłaj njlepiej anonimowo. Sprwadź boot stratup i user startup. może tam sić coś zapisało
[#7] Re: wirus GG

@[S]oprano, post #6

Ten wirus siedzi w l:disk-validator, jedyna rada, to zamiast niego wgrać Saddama (powinien wykurzyć inne wirusy), a potem jakimś antywirem usunąć. Programy antywirusowe można kupić na giełdzie (pytać o wersje "orginalne", są tańsze niż oryginalne), a jak na giełdę za daleko, to w komputerowym za rogiem nagrają za złotówkę od dyskietki. Chodzą słuchy, że Saddam nie działa z nowymi kickstartami.

Stare czasy...
[#8] Re: wirus GG

@shg, post #7

Hmmm...a ja na swojej partycji systemowej nie mam Disk-Validatora i nigdy nie mialem ;)
[#9] Re: wirus GG

@Andrzej Drozd, post #8

Pewnie był tam Saddam ale w końcu złapali go Amerykanie..... ;)

[#10] Re: wirus GG

@R-Tea, post #5

hehe szkoda :P
[#11] Re: wirus GG

@noowy, post #10

szkoda ze to tylko straszak

[#12] Re: wirus GG

@Andrzej Drozd, post #8

Podeslac? :)))
[#13] Re: wirus GG

@PopoCop, post #1

Vir - nie vir.... reklame i tak mozna mu zrobic :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem