[#1] A teraz coś z (nie)zupełnie innej beczki
Otóż, pomysł dojrzewa. Wprawdzie pogoda wszawa ogólnie jest, ale niewątpliwie zaczyna się robić wiosna.... A zatem... Drogie warmińsko-mazurskie owce, spotkajmy się gdzieś, kiedyś. ESS (co się czyta Ełcka Sekcja Straceńców :D) proponuje ogólnowojewódzkie spotkanie zamigowaciałych osób ludzkich... Oczekujemy na propozycje dotyczące tak miejsca, jak i terminu (Mrówek koniecznie chce, żeby to było po maturach - dziwny jakiś - chyba bardzo chce wstąpić do MPO ); tak więc, drogie owieczki, zapodawajcie koncepcje na ten temat.

pozdrawiam

[#2] Re: A teraz coś z (nie)zupełnie innej beczki

@LeMan, post #1

jak chcesz robić spotkanie na serio, to rozwieś z kumplem ulotki po mieście i okolicy...
[#3] Re: A teraz coś z (nie)zupełnie innej beczki

@R-Tea, post #2

Hmm... Rozumujesz wprawdzie z polotem, ale trochę niepoprawnie Napisałem przecież, że myślę o spotkaniu ogólnowojewódzkim, więc musiałbym zdefiniować naprawdę niewąskie okolice miasta Ełk, żeby takie ulotki wpadły w oko amigantowi/amigantce dajmy na to z Elbląga... :) Zatem wykorzystuję PPA w charakterze słupa ogłoszeniowego; czy to źle? Nie sądzę. Może tylko niefortunnie dobrałem temat, ale to się zaraz skoryguje.... :)

[#4] Warmińsko-mazurskie. Może by tak jakieś spotkanie?

@LeMan, post #1

Niewątpliwie zaczyna się robić wiosna.... A zatem... Drogie warmińsko-mazurskie owce, spotkajmy się gdzieś, kiedyś. ESS (co się czyta Ełcka Sekcja Straceńców :D) proponuje ogólnowojewódzkie spotkanie zamigowaciałych osób ludzkich... Oczekujemy na propozycje dotyczące tak miejsca, jak i terminu (Mrówek koniecznie chce, żeby to było po maturach - dziwny jakiś - chyba bardzo chce wstąpić do MPO ); tak więc, drogie owieczki, zapodawajcie koncepcje na ten temat.

pozdrawiam

[#5] Re: Warmińsko-mazurskie. Może by tak jakieś spotkanie?

@LeMan, post #4

Mazowieckie narazie bronia pracy inzynierskiej ale...
no wlasnie mozna sie spotkac, tylko gdzie?
Najlepiej gdzies pomiedzy wszystkimi.

[#6] Re: A teraz coś z (nie)zupełnie innej beczki

@LeMan, post #1

Heh to z tymi ulotkami to dobre było. Gdybyśmy tak zrobili to tylko przepadły by środki finansowe na ulotki a ludzia było by niwidu nisłychu (lepiej fundusz przeznaczyć na szczytniejsze cele:D)
A co do spotkania mozna pomyśleć o wynajęciu czegoś i zrobić tzw zlot weekendowy w jakiś dłuższy weekend np Boze Ciało się chyba świetnie nada
ale niejwiem kiedy to w tym roku wypada :)
Jak co czekamy nadal na propozycje.
Coś czuje że może będzie wiecej ludzia z poza naszego rejonu war-maz
[#7] Re: Warmińsko-mazurskie. Może by tak jakieś spotkanie?

@stefkos, post #5

Na Olsztynskich nocach bluesowych :)
[#8] Re: Warmińsko-mazurskie. Może by tak jakieś spotkanie?

@Seeker, post #7

Jeżeli dają tam jakieś dobre piwo, to, jeśli chodzi o mnie - why not?
[#9] Re: Warmińsko-mazurskie. Może by tak jakieś spotkanie?

@LeMan, post #8

Termin raczej czerwcowo lipcowy a co do msca to chyba najlepiej Olsztyn albo jakieś malownicze okolice:) Do Ełku to jak na koniec świata
[#10] Re: Warmińsko-mazurskie. Może by tak jakieś spotkanie?

@szulu, post #9

Oj, drogi kolego... Nie pomyliłeś aby mojego pięknego miasta z Suwałkami? Tam to rzeczywiście koniec świata jest... A tak w ogóle, to myślałem o jakiejś lokalizacji tak jakoś w środku województwa - może jakieś okolice Mikołajek na przykład - tak, żeby bezproblemowo można było dojechać z dowolnego miejsca.
[#11] Konińsko-Słupecko-Kolsko-Kalisko-WLKP

@LeMan, post #1

Amigowcy wszystkich regionów - łączcie się i rozmn..eeee.. no właśnie, może jakieś spotkanko? Beer not included but we`ll find a correct place...
Czekam na propozycje :D
[#12] Re: Konińsko-Słupecko-Kolsko-Kalisko-WLKP

@TJindy, post #11

Moze Koninsko-Slupecko-Kolsko-Kalisko-Wrzesinsko-WLKP? :)
[#13] Re: Konińsko-Słupecko-Kolsko-Kalisko-WLKP

@Mat, post #12

rozmn..

"Na koncu swiata, po wojne nuklearnej wywolanej przez pecety, systemy amigowe sprawdza sie w ruchu oporu"

a my i tak "SkyNet..." ;)
[#14] Re: Konińsko-Słupecko-Kolsko-Kalisko-WLKP

@Andrzej Drozd, post #13

..."SkyNet"... wykonczymy :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem