[#1] Potrzebuję Inspiracji....
.... No dobra... Tak naprawdę potrzebuję sensownej wymówki...żeby już dzisiaj nie jechać do pracy. Powinienem jechać do Kętrzyna, prawie 100 km, a tu proszę... Śnieg sypie, godzina już dość późna, no i poza tym zwyczajnie nie chce mi się :) Na razie wymyśliłem, że poinformuję szefa, że auto mi się po drodze rozkraczyło. Może ktoś ma jakiś inny wesoły pomysł?

[#2] Re: Potrzebuję Inspiracji....

@LeMan, post #1

A nikt Ci nie może napisać usprawiedliwienia? ;)

[#3] Re: Potrzebujê Inspiracji....

@LeMan, post #1

Z autem to dobry pomysl. Powiedz ze tylne kola przymarzly i gdy ruszyles to zostaly w drodze.
[#4] Re: Potrzebuję Inspiracji....

@LeMan, post #1

Kolega, jak się kiedyś spóźnił na lekcję, na której nauczycielka nie
usprawiedliwiała zazwyczaj spóźnień, chyba, że ktoś miał coś mniej
pospolitego i prawdopdobnego niż, zegarek nie zadzwonił, czy też
tramwaj się zepsół, to znajomy ten wszedł spóźniony w sumie bardzo
dużo bo 15 minut (1/3 lekcji jakby nie było) i mówi "Ja wiem, że to
nie jest usprawiedliwienie, ale musiałem wypić mleko, a ono było
gorące", rozczulił i rozbawił (jakby nie było była to 8 klasa
szkoły podstawowej :)) tym tak nauczycielke, że mu usprawiedliwiła i
zamieniła nieobecność na spóźnienie :)

[#5] Re: Potrzebujê Inspiracji....

@Kaczus, post #4

Mleko powiadasz...

Ja raczej wymówek nie mam. Po prostu jestem chory. I idę do lekarza .. a ci wiadomo "groszem nie cuchną.." itd. itp.
A co do samochodu... kiedyś jak się porządnie spóźniłem do pracy to wysiadając z samochodu, przejechałem rękoma po masce (rzadko myję) - wpdałem do biura "zdyszany" z textem: kuźwa, jak ja lubię pchać samochód na stację CPN ....
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem