[#1] niebezpieczny wątek :]
Kolejny raz 'panowie', za przeproszeniem, 'redaktorzy' :D, dali ognia, i posypały się bany w wątku w którym ktokolwiek odważył się skrytykować modelkę występującą w kiczowatym bannerze egzekowym.... Ja, mimo, że pani nie skrytykowałem, tylko 'panów', za przeproszeniem, 'redaktorów' (mówię w liczbie mnogiej, bo nie wiem, bynajmniej na pewno, który stoi za tym pomysłem, więc uznaję że wszyscy), za żenujący pomysł, podnoszenia 'oglądalności', metodą znaną z periodyku 'fuckt', gdzie zawsze na końcu wydania, ta czy inna niewiasta, okazuje wdzięki (more or less ;]) czytelnikom.

Otóż, za to przyrównanie zostałem obdarzony tekstem niniejszym:
Powodem są Twoje ostatnie wypowiedzi, nie wnoszące nic do komentowanych
informacji. W dodatku obraźliwe dla osób z redakcji i osób współpracujących,
w tym przypadku dla naszej modelki
.

Jako, że nie bardzo rozumiem, a wolę 'pana', za przeproszeniem, 'redaktora', który wysłał mi owego maila, nie pytać, pytam Was, gdzież uraziłem nadobną niewiastę, tudzież gdzie okazałem brak szacunku? Stwierdziłem jeno, że posłużenie się ową niewiastą przez 'panów', za przeproszeniem, 'redaktorów', było chwytem poniżej pasa.

Tym nieco smutnym stwierdzeniem, kończę mojego posta, zainspirowanego poświątecznym odbiorem maili...

ps. całość powyższa, powinna być brana z dopiskiem 'lol', a adekwatniej 'loal' (jeżeli ktoś czytuje rroarr.blog.pl to wie o czym mówię ).

ps2. wszystkim normalnym amigowcom: uśmiechu życzę, i odrobiny luzu ;)
[#2] Re: niebezpieczny wątek :]

@baderman, post #1

eee tam nie przejmuj sie ;)
jak zalozyli to i zdejma...
Ten ban to takie ferie (chyba)zimowe poprostu

[#3] Re: niebezpieczny wątek :]

@baderman, post #1

Widziałem właśnie ten banner i kompletnie mnie nie bierze pani mikołajowa, pomysł conajmniej kiepski. Sorry, ale to prawda. Gdzie tu jakikolwiek amigowy wątek?

[#4] Re: niebezpieczny wątek :]

@baderman, post #1

Koncepcja beznadziejna (skojażenie z "Fucktem" jak najbardziej na miejscu), panna całkiem, chociaż wyszła tak sobie (wina fotografa, albo obrabiacza). Jak zamontują jej szerszą galerię na e***cu, to może skoczy im oglądalność.

[#5] Re: niebezpieczny wątek :]

@baderman, post #1

Chciałbym zauważyć, że pani mikołajowa nawet nie jest Amigowa, nie ma czapeczki w boingi, ew innych części garderoby w boingi... :(
[#6] Re: niebezpieczny wątek :]

@DiloN, post #5

Czepiacie siem. Panienka niczego sobie. Takiego mikuśia życzyłbym sobie . A nie jakiegoś otyłego starca przynoszącego "grzyby" ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem