[#1] spider na allegro
Mam pytanie, czy karta pci zamieszczona pod tym linkiem to to samo co spider oferowany przez elbox?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31592371
Czy w spiderze z elboxu dokonano jakichs zmian, tak aby uzytkownik mediatora musial kupic go u nich. Czy moze spider elboxu jest identyczny jak ten kontroler z zamieszczonego linku?
pozdrawiam
[#2] Re: spider na allegro

@yaboll, post #1

Na wyglad to to samo, ale i ile wiem to Elbox zmienil ROM karty. Czyli soft sprawdza karte na starcie i dziala tylko z ta z Elboxu.
Jak jestes dobrym programista to mysle ze sobie poradzisz z przerobieniem softu ale uwaga na RDB dysku
[#3] Re: spider na allegro

@yaboll, post #1

Mój Spider wygląda całkiem inaczej, ale ja miałem jednego z pierwszych Spiderów.
[#4] Re: spider na allegro

@kmilota, post #3

Bo to jest Spider II USB 2.0 a Ty masz pewnie jedynke.
[#5] Re: spider na allegro

@TomK, post #4

Tak. Ja mam Spider USB 2.0 (czyli nie "II"). Ciekawe, że mojego odpowiednika nie znalazłem na sieci jako karty dla PC.
[#6] Re: spider na allegro

@TomK, post #2

> Jak jestes dobrym programista to mysle ze sobie poradzisz z przerobieniem softu

Uważasz, że jak ktoś jest dobrym programistą, to znaczy, że jest od razu crackerem?

Zapewne bardzo dobry programista, poświęcając na to sporo czasu (rok, może dwa), byłby w stanie napisać software (stos + sterowniki) do dowolnej karty USB PCI. Sądzę jednak, że rok pracy dobrego programisty jest wart trochę więcej...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem