[#1] MŚ w siatkówce Japonia 2006
Mało serce mi nie wyskoczyło z piersi, gdy "śledziłem" wynik meczu siatkarskiego Polska-Rosja na MŚ w Japonii. Ale Nasi pokazali klasę i poczzuwam się w obowiązku do założenia tego tematu. Co wy sądzićie na temat meczu i ogólnie naszej drużyny na tych mistrzostwach?

Rassija da svidanja!!!

[#2] Re: MŚ w siatkówce Japonia 2006

@OSH, post #1

Kolejna małyszomoda....

[#3] Re: MŚ w siatkówce Japonia 2006

@MinisterQ, post #2

Nie przesadzaj, chłopcy zasługują na wieeeeeelkie brawa!

[#4] Re: MŚ w siatkówce Japonia 2006

@Pero, post #3

A niech se robią co chcą .... mogą nawet piłki nie łapać byleby było by się z czego pośmiać

[#5] Re: MŚ w siatkówce Japonia 2006

@OSH, post #1

Zupełnie nie wiem skąd te żartobliwe odpowiedzi... Do meczu z Rosją nasi chłopcy grali super, a po dzisiejszej rozgrywce również pokazali się z bardzo dobrej strony. Nie każdy zespół potrafi podnieść się z takiego dołka. W dadatku pod koniec trzeciego seta nasi reprezentanci zaczęli bardzo dobrze grać, co napawa optymizmem na przyszłość. Mam nadzieję, że w przyszłości nie będzie się z czego pośmiać odnośnie naszego zespołu. W dodatku marzy mi się finał Polska - Brazylia, w który kończy się 3:0 bądź 3:2 dla Polski! Złoto tym razem musi paść naszym łupem! A najlepsze w tym wszystkim jest to, że moje marzenia mogą się spełnić, bo patrząc na grę, jaką prezentuje nasz zespół, nie jest to nic niemożliwego, a np. dwa lata temu nie powiedziałbym z taką swobodą jak teraz, że Polska może grać w finale MŚ z Brazylią i może wygrać takie spotkanie. Ale na razie szykuję się na meczyk z Serbami, który mam nadzieję Polacy wygrają i dzięki temu w półfinale zagrają z przeciwnikiem, który dla nich będzie łatwiejszy do pokonania (przynajmniej na tym etapie rozgrywek). :D

Ostatnia modyfikacja: 28.11.06 18:54
[#6] Re: MŚ w siatkówce Japonia 2006

@Dawi, post #5

Najpierw do Marcina. Nie, to nie jest kolejna "małyszomoda" tylko radość, z tego, że wreszcie polska siatkówka po latach rozczarowań wspięła się prawie na sam szczyt. A teraz piszę po meczu z Bułgarią:

POLSKA JUTRO GRA O MISTROZSTWO ŚWIATA!!! Trzymać kciuki, mamy pierwszą szansę od 32 lat!!!

[#7] Re: MŚ w siatkówce Japonia 2006

@OSH, post #6

A ja taki mały offtopic wtrące: dlaczego w tym roku nie było zabawy andrzejkowej PPA? :) W poprzednich dwóch latach były :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem