Zapewne. Chcialem zglosic administracjii allegro ale juz po aukcji, wiec pewnie nie ma sensu. Gosciowi uszlo na sucho, zapewne ktos przez tego idiote bedzie mial pozniej problemy.
DODANO:
Jednak znalazlem formularz i zglosilem. Pewnie niedlugo pozamykaja wszystkie te konta.
najbardziej nie moge z komentarza ktory sam sobie wystawil:
"Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami Po prostu BARDZO POZYTYWNIE"
Sam go nie wymyślił - trochę na Allegro jestem i widziałem już ten komentarz dawno temu u kogoś innego. Tak samo jak i inne jego komentarze - same cytaty. Facet się nie wysila, po prostu stosuje kopiuj + wklej przy wystawianiu komentarzy.
Ach przypominaja mi sie czasy kiedy przegladalem caly katalog z grami, na koniec wybieralem kilka dyskietek, zamowienie i za pare dni ten dreszczyk emocji gdy odbieralo sie paczke. To byly czasy ;)
Pisze: "Zlecający musi być właścicelem praw autorskich materiału.",
ale potem nagle z Jacka, Placka i z nienacka wypala:
"szukasz ciekawych gier/programów na swoją Amigę? Zapraszam ."
Może kogoś to zainteresuje, płyta gł do a2000 i karta emulacyjna 286 też do a2000, gość mówi że ma około 5000 takich płyt, może trafi sić jeszcze płyta gł do innej amigi, może do walkera xD
Obudowy tower to brzydactwo, kupił bym ją gdybym miał kasć, sprzedał bym medka, kupił za to bvizje a obudowć rozpierdzielił młotem pneumatycznym, kilofem, łomem, rzucił na niemieckiego autobana, a potem wrzucił do kontenera nr 27 w Kętrzynie.
ile byście za to dali? Bo nie wiem czy się rwać czy nie (w sumie największy problem dla mnie w tym że nie mam jeszcze Amigi... no ale ją składać zacznę w końcu :P chociaż to droga impreza :()
Dziwne pytanie. Wiekszosc z Nas juz to ma...
Sam powiedz sobie, ile za to mozesz dac.
Pelna wolnosc i dowlonosc. Wybor nalezy do Ciebie. Ja osobiscie mysle ze lepiej dac sobie z Tym wszystkim w ogole spokoj. Ale to moje bardzo subiektywne zdanie. Jezeli jednak sie zdecydujesz (na wlasna odpowiedzialnosc), to na tym portalu, bedzie zawsze OK. :)
"To taka mala magia" :)
Tak czy inaczej, lepiej zaczac od same Amigi, niz "ubarwiac" sie w gadgety niej dotyczace :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.