[#1] Driver do Mroochka
Mam ogromną prośbę o drivery do Mroochka. Mam jakąś starszą wersję, ale jest ponoć nowsza, a nie mam zamiaru czekać na maila z Elboxu...
Jeśli ktoś może posłać to bardzo proszę na mail: whiz@o2.pl
[#2] Re: Driver do Mroochka

@Whiz, post #1

Przeciez ten interface dziala bez sterowników.
Sterowniki są potrzebne, aby korzystac z dodatkowych przycisków i rolek
[#3] Re: Driver do Mroochka

@Norbert, post #2

No właśnie chciałem skorzystać ze środkowego przycisku. Niestety te drivery, które mam coś się pierniczą...
[#4] Re: Driver do Mroochka

@Whiz, post #3

Jezeli masz na mysli srodkowa rolke, to moze to nie problem sterwonikow tylko oprogramowania. O ile mi wiadomo z rolki korzysta Dopus4 i chyba Magellan. MUI np. nie uzywa. A przynajmniej tylko Dopus4 korzysta mi z rolki pod WinUAE.
[#5] Re: Driver do Mroochka

@Whiz, post #1

Jak to czekać na maila? Rejestrujesz się i dostajesz nowe driwery. Takie to trudne?
[#6] Re: Driver do Mroochka

@Andrzej Drozd, post #4

No i jeszcze Poseidon umożliwia korzystanie ze środkowego przycisku (u mnie jeszcze obsługuje dwa boczne przyciski), a MUI tylko rolkę.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem