na którym chciałbym zaznaczyć że kierowca amigowiec i dwupedał. To drugie zostawmy póki co w spokoju, ale czy spotkaliście się z jakimiś nalepkami na szybę z motywem "amigowym"? Jakiś boingball, albo tęczowy checkmark... Idealna byłaby naklejana od środka.
Pytam o coś na szybę bo jak widać - nie bardzo jest gdzie nakleić zwykłą.
Dobra, zrobiłem mały research. Koszt produkcji 10 naklejek na szybę to 50 zł netto, więc 61 brutto (wielkość naklejki - orientacyjnie 200x150mm). Są chętni na naklejkę z tęczowym checkmarkiem? 7 zł + wysyłka :) Niestety dopiero po wypłacie :(
Jeśli znajdzie się parę osób - przygotuję jakiś projekt i wrzucę tutaj.
W sumie to bym się pisał na taki znaczek. Wszystko zależy od projektu i jakości wykonania. Dobrze abyś określił czy naklejka byłaby na szybę czy na karoserię?
Teraz napis USER wygląda lepiej, choć trochę 8 bitowo. Jaka to czcionka? Czy to oryginalny TOPAZ? Jak nie to tutaj jest oryginalna amigowa czcionka http://jope.fi/fonts/
To jest tylko idea. Logo wziąłem od kolegi co zamieścił swoją tapetę w Graffiti. Należało by na tym trochę popracować i przygotować odpowiednie do naklejki. Ja na grafice nie znam się i nie biorę się za ubranie tego w gotowe logo dla drukarni. Ale może ktoś z Was będzie to umiał świetnie zrobić.
ja miałem w peugocie406 na całej tylnej szybie napis Powered by (boing)Amiga tak jak na obudowie Micronika :) niestety auto sprzedałem a nowy właściciel Amigowcem nie był więc moje cudo przepadło ale ale na coś z nazwą Amiga jestem chętny
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.