[#1] Problem z logowaniem w Voyager i AWeb
Mam pewien problem. Z IBrowse nie ma zadnych problemow z logowaniem sie na stronki. Jednak gdy chce sie zalogowac np. na allegro, na mbank..., na cokolwiek gdzie trzeba podac uzytkownika i haslo przegladarka nie zawiesza sie, ale stronka wychodzi do poprzedniego lub glownego okna.
Czy mam cos zle skonfigurowane?
I jeszcze jedno, czy jest jakis sposob na polska czcionke na Allegro?
[#2] Re: Problem z logowaniem w Voyager i AWeb

@Mike, post #1

Jeśli chodzi o polskie czcionki na Allegro, to dopóki ktoś nie wymyśli jak przeskoczyć kodowanie strony w UTF-8, to prędko to nie nastąpi.
Co do logowania się to zbyt mało szczegółów, żeby się w tym zorientować. Ja się loguję bez żadnych problemów, chociaż wiem, że w Voyagerze są czasami jakieś problemy spowodowane Javą.

[#3] Re: Problem z logowaniem w Voyager i AWeb

@Mike, post #1

Zerknij tutaj. Może tam znajdziesz jakąś odpowiedź na swoje pytanie.
[#4] Re: Problem z logowaniem w Voyager i AWeb

@Mike, post #1

Sprawdz w AWeb sztony (cookies) czy masz wlaczone
ich przyjmowanie i czy obsluga javy jest aktywna

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem