Ja poradzilem sobie inaczej (mialem os3.5 i oxy)
wyedytowalem sobie w HEX (FileX) openoxyport i znalazlem ciag
$4EAEFD2A ( w asm 'jsr coldreboot(a6)') i zamienilem na
$20002000 i tyle ale openoxyport musi byc uruchomiony
przed programem ktory resetuje kompa
Dzieki(wiesz za co) ale programik openoxyport jednak trzeba uruchomic
bo mnie krzaczy sie ta wersja 3.14 ze "nie moze otworzyc OXYRON-patchport"
a pliku openoxyport juz nie mam (sendnal bys) wrrr?
PS.BPPC 040/33 603/200 os3.9 i zainstalowany pakiet MuLibs
Cos masz namieszane ;) lub uzywasz starych preferencji.
Autor wyraznie napisal, ze wersja 3.14 nie potrzebuje "Oxyron-patchport" - zajrzyj do pliku INFO.
Uwaga:
Wersja OxyPatcher 3.14 wymaga pelnego CPU040/060 z MMU !!!
Instalacja:
Wrzucasz do WBStratup:
- OxyPatcher.prfs
- Oxypatcher
- Oxypatcher.info
Po odpaleniu OxyPatchera mozesz w GUI zaptaszkwac odpowiednie funkcje i zapisac ustawienia na stale.
wlasnie chcialem uzyc v3.14, ktory dziala podobno bez openportu - jak sam autor mowi,ale w momencie uruchamiania z WBstartup czy CLI wyskakuje komunikat o nie znalezieniu OpenPortu (to samo podaje snoopdos)
U mnie dziala bez wczesniejszego wczytywania OpenOXYPort gdzie ten lezy sobie razem z OxyPatcher w WBStartup, a w preferencjach mam tylko zaptaszkowane Fetch new instructions i Fetch A7 instructions, Buffer limit mam na 1000 czy tak powinno byc najlepiej tego nie wiem?, ale dziala.
No nie zobaczysz. OxyPatcher dziala tylko na programach niezoptymalizowanych pod 040/060. Np. slawny program LightVawe. Reszta programow juz ma w "zasadzie" (jak ja nienawidze tego slowq :) ) swoje wersje pod rozne procki. Ogolnie oprocz LightWave to oxypatcher tylko wiesza kompa...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.