[#1] Problem z CD w Exodusie
Mama orginalną grę Exodus, kupiłem orginał żeby wspomódz rynek gierek Amigowych no i masz ci los orginał i niedziała
Gra się pięknie instaluje no i koniec w ustawieniach zgodnie z instrukcją
dodaję device mojego cd romu i za przeproszeniem dupa . Gra nie rusza i pokazuje komunikat że niewidzi napędu CCD i że niema Płyty CD z grą w napędzie próbowałem używać rużnych programów i IDFX i systemowego
cd z os 3.9 i niestety tyle z grania na orginale POMOCY tak mnie to złości
że aż trudno mi to wyraźić ?@$#%^ . i co kupować orginały czy nie?

Moja konfigóracja

A1200 rev 1D4
Blizzard PPC 603e-210Mhz z 060 50Mhz
98 Fast
HDD 4GB podzielony na dwie partycje
Mediator PCI
Voodoo3 2000 16bMB
SB 128
Fast Ata Elbox
[#2] Re: Problem z CD w Exodusie

@zbyniek, post #1

Dlaczego dublujesz ten sam temat i treść na tym samym forum w kolejnym dziale?
Identyczny temat już rozpocząłeś w dziale dotyczącym gier tam też dostałeś odpowiedzi, po co kopiować wątek do kolejnego działu? Przecież to bez sensu..

[#3] Re: Problem z CD w Exodusie

@grxmrx, post #2

Tak to prawda zdublowałem wiadomość celowo ponieważ w przypadku
hereticka nie otrzymałem w dziale gier w zasadzie więkrzej pomocy to ten sam temat w dziale Amiga przyniusł wiele ciekawych i pomocnych wypowiedzi
sory za dubel ale ponieważ mój angielski jest słaby to na innym forum anglo jenzycznym niemam szans :(
[#4] Re: Problem z CD w Exodusie

@zbyniek, post #1

Tez mialem ten problem. Dokladnie nie pamietam jak go rozwiazalem, ale chyba problem lezal w ustawiech gry dotyczacych napedu CD-ROM. Pobaw sie zmieniajac sterownik i 'Unit' - po zmienieniu ktorego zawsze klikaj w enter (a nie zmieniaj pozycji kursora na inne pole myszka, bo tak nie zostanie nowy wpis zatwierdzony).
[#5] Re: Problem z CD w Exodusie

@reactor, post #4

DZIĘKI TO WŁAŚNIE TO ŻE NIEKLIKAŁEM NA ENTER TYLKO ZMIENIAŁEM MYCHĄ
:) SUPER WSZYSTKO DZIAŁA !!!!!!!!!!!! :)
[#6] Re: Problem z CD w Exodusie

@zbyniek, post #5

Na Winxx nie trzeba potwierdzać noiwych wpisów 'enterem'...
...ach te nawyki ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem