[#1] VBCC
Hej!

Zainstalowalem pomyslnie pakiet VBCC i zaczynam kompilowac proste programy. Tyle, ze po kilku kompilacjach (nawet bez bledow) wiesza sie system. Pojawia sie najpierw "Alert" - znana pomaranczowa ramka - $81 ... F a pozniej juz czerwone Guru meditation.
Czy ktos moze mial podobny problem? I czy mozna cos z tym zrobic?

Mam VBCC w wersji 0.8 (06.2006) a OSik 3.5.

Z gory dziekiu za pomoc. Pozdrawiam.
[#2] Re: VBCC

@gracka, post #1

Czasem miałem takie jaja (nie wiem w jakiej wersji) z powodu zbyt małego stosu. Ostatnio przy każdej kompilacji daję profilaktycznie 100kB i nic się nie psuje.
A objawy podobne do Twoich, kilka razy sę dało skompilować a potem zwis, czasem też odrazu.
[#3] Re: VBCC

@gracka, post #1

Może problem jest w programach które kompilujesz... Niezwalniane zasoby, albo zwalniane kilka razy, etc...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem