[#1] DigiBoosterPro
może ktoś by był tak miły i przesłał mi dyskietkę instalacyjną (w #?.dms) z DigiBoosterem bo moja się zgubiła i odkąd zmieniłem hdd program się wyłącza. (mam nadzieje że nie robili oddzielnych kodów do każdej kopii ;). A jak ktoś ma wersje pod mosa to też bym łyknął.
[#2] Re: DigiBoosterPro

@rzookol, post #1

napisz do braci Piast.... jezeli miales oryginal, to na pewno nie bedzie klopotu. mimo iz sprzedali prawa autorskie, na pewno udastepnia Ci kopie do wersji 2.21 i starszych....;)
[#3] Re: DigiBoosterPro

@cactoos, post #2

pisałem tylko że ich konto (i cała strona jest usunięta):

-- The following addresses had permanent fatal errors -----

(reason: 550 User unknown in local recipients table.)

chyba że ktos ma do nich inny adres (albo chociaż obraz tej nieszczęsnej dyskietki ;)
[#4] Re: DigiBoosterPro

@rzookol, post #3

daj no jakis namiar... pomyslimy... moje gg:2267958
[#5] Re: DigiBoosterPro

@rzookol, post #1

Kody byly losowane przy instalacji...

Trzeba miec "ksiazeczke" z nimi.
[#6] Re: DigiBoosterPro

@Seeker, post #5

mam ten swistek papieru - nie mam dyskietki
[#7] Re: DigiBoosterPro

@rzookol, post #1

rzookol napisał(a):

> mam ten swistek papieru - nie mam dyskietki

spojrz 3 posty wstecz... nie widze problemu, tylko sie odezwij wkoncu... ;)
[#8] Re: DigiBoosterPro

@rzookol, post #1

miałem podobny problem lecz odwrotny, bo jednak byli cwańsi i robili oddzielne kody do każdej kopii ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem