Forum » AROS
[#1] Polskie @ aros-exec
Na aros-exec wprowadzono fora narodowe ... Można by chyba bez problemu załatwić polskie, ale musi być dla kogo ... Czy "jesteśmy" wobec tego zainteresowani? Wogóle, kto z bywających tutaj jest tam zarejestrowany? ...

[#2] Re: Polskie @ aros-exec

@htn, post #1

W sumie jest juz na PPA takowe...
[#3] Re: Polskie @ aros-exec

@htn, post #1

Jestem. i propozycja taka z mojej strony była jakiś czas temu.
[#4] Re: Polskie @ aros-exec

@htn, post #1

Ja jestem tam zarejestrowany. Przy czym tak często jak na PPA tam nie bywam. :)

[#5] Re: Polskie @ aros-exec

@htn, post #1

Jestem tam zarejestrowany . Ale do tej pory zaglądałem tam sporadycznie bo AROS interesował mnie jako jeden z wielu . Dopiero od paru dni próbuje go zainstalować na dysku . Więc teraz będę tam zaglądał często .

[#6] Re: Polskie @ aros-exec

@htn, post #1

Niezły pomysł.Od przybytku głowa nie boli.Zawsze to dodatkowe źródło wiedzy i możliwość wymiany poglądów.

Jednym słowem jestem za

[#7] Re: Polskie @ aros-exec

@piter144, post #6

Mam maly problem z rejestracją na aros-exec.Na koniec po naciśnićciu przycisku "Finish" wywala mi komunikat "Could not register new user." i z rejestracji lipa.Bede wdzićczny za każdą sugestie czego tak sie dzieje.

Ps.Sory za dwa posty jeden pod drugim ale nie widze przycisku do edycji.

[#8] Re: Polskie @ aros-exec

@piter144, post #7

Może nie zaznaczyłeś, że zgadzasz się z warunkami.
[#9] Re: Polskie @ aros-exec

@Dariusz Pietrzak, post #8

Opcje tą mam oczywiście zaznaczoną,bez niej wraca mnie spowrotem do formularza rejestracyjnego.Ja jestem "krok" dalej czyli na stronie gdzie są wszystkie moje dane które podałem przy rejestracji i trzeba tylko kliknąć przycisk Finish w celu potwierdzenia.Niestety po tym wyskakuje ów nieszczćsny komunikat że nie można zarejestrować nowego użytkownika. :(.
Chyba pozostaje mi pozostać czytelnikiem a jedyny powód takiej sytuacji jaki przychodzi mi do głowy(choć mało prawdopodobny) to przekroczony limit użytkowników.

[#10] Re: Polskie @ aros-exec

@htn, post #1

Musisz coś żle wpisywać. (hasło minimum 5 znaków)
Błędy na czerwono na samej górze.
Właśnie obserwowałem rejestrację nowej osoby.
Bezproblemowo.
[#11] Re: Polskie @ aros-exec

@Dariusz Pietrzak, post #10

Dzieki za próbe pomocy ale już sie udało.Przyczyna gdzieś tkwi w moim systemie (XP) ponieważ odpaliłem UAE,pod nim IBrowse i rejestracja poszła od reki.Jednak pod windowsem forum jest dla mnie dalej niesiągalne.Loguje sie bez problemów tylko że po napisaniu posta przy próbie wysłania go wyskakuje błąd i wywala mnie z forum.Ale to już mniej istotne.Ważne że chociaż pod emulatorem jest wszystko OK!
[#12] Re: Polskie @ aros-exec

@htn, post #1

Ja jestem tutaj i tam! pozdrawiam!

Forum » AROS
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem