[#1] dalsze boje z CF-pomocy
Witajcie ponownie, poczytałem conieco o instalacji compactflash-a i nadal mam problemy. Wgrałem compactflash.device do DEVS i ...nie mam katalogu DOSDrivers (ani Storage) aby wgrac cf0 (chyba dlatego,że to WB 2.0 :(( Czy da się coś z tym zrobić? Fat-a95 na razie nie instaluję, bo chyba i bez tego Ami powinna mi wykryc flasha, no nie?
[#2] Re: dalsze boje z CF-pomocy

@Jarek2, post #1

Moutliste (CF0) nagraj sobie gdzie chcesz.
Dla wiekszej funkcjonalnosci wyciagnij ikonę na blat Workbencha i w razie potrzeby tylko klikniesz na nią
FAT95 musisz zainstalowac, bo inaczej moutlista nie zadziala
[#3] Re: dalsze boje z CF-pomocy

@Jarek2, post #1

a nie mozesz poszukac wb 2.1 o ile pamietam to miał on pare drobiazgów z z wb3.0 - chyba plikowe mountlisty też
[#4] Re: dalsze boje z CF-pomocy

@Jarek2, post #1

czy jest ktos z was teraz przy kompie-plizzz o kontakt GG:336919
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem