wie ktos moze jak lub zna strone gdzie mozna sobie kuknac jak zmusis karte A3640 do tego zeby pracowala z procesorem motorola 68040/33 ?? wiem ze jest to mozliwe bo kiedys mialem taka karte tylko nie pamietam jak to sie robilo .....
a wiesz na mianet bardzorzadko zagladam bo jakos go nie lubie nie wiem czemu ale poprostu zawsze wydawal mi sie nieczytelny i z reguly jak czegokolwiek szukam to poprzez google
A ja do Aminetu mam sentyment, to dla odmiany pierwsza rzecz którą wogóle widziałem w internecie (dawno, dawno temu ). Zdecydowanie wolę stary interface (ten z mirrorów - choćby w UK). Tego typu rzeczy szukaj zawsze w hard/hack.
Pozdr.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.