[#1] Potrzebny ktoś, kto się zna na Ami z ZIELONEJ GÓRY
Jakiś czas temu sprzedałem pewnego facetowi Ami w Towerce Elboxu, Apollo 040/40 z 48MB Fastu, HDD 3.2GB z systemem 3.9, cd-romem itp. Oczywiście sprzęt był sprawny!!
Koleś miał problemy z podłączeniem wszystkiego jak mu sprzęt doszedł do domu (wiadomo jak obchodzi się poczta naszymi paczkami). No i coś tam próbował z HDD i źle podłączył kabelki sygnałowe (nie zasilanie) no i niby mu taśma poszła (fakt fachowa to ona nie była). Teraz gość nie potrafi sobie poradzić z uruchomieniem kompa.
Ja niestety mieszkam daleko od niego, a on jest z Zielonej Góry. Nie ma sensu bym tłumaczył wszystko na komórkę, więc jeśli mieszka ktoś kto zna Ami, ma soft (swoją Ami, system na dyskietkach) i chce za jakąś opłatą facetowi pomóc to proszę napisać. Podam jego numer i się skontaktujecie. Oszczędzi mu to wysyłania bebechów do mnie na testy...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem