Jak w temacie, nie wystawiam na giełdzie, bo myślę że tu więcej ludzi zagląda. Szukam A1200 w obudowie tower. Co do konfiguracji - nie potrzebny mi hdd i monitor, miło by było znaleźc jakąś kartę turbo i cdrom. Mieszkam w Gdansku i interesują mnie raczej oferty z Trójmiasta. Aha i wymagam realistycznej ceny .
cze mam amige 1200 z 4 mb fast ramu twardym 420mb i cdromem x8 jak chcesz morzemy się dogadać za to chciałbym najlepiej amige cd32 lub amige cdtv.Odpisz niestety mam ją w obudowie desktop
ta desktop to ta standardowa? Powiedz mi wersję płyty głównej, rom, czy dysk to 2,5'' i za ile chesz ją sprzedać. Nie interesuje mnie ten fast ale cdrom może być.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.