Komentowana treść: Gadami 0.44c
[#1] Re: Gadami 0.44c
Hohohoho! Super:). Gadami żyje. Baaaaaaardzo się cieszę, bo (czy to się komuś podoba czy nie) ten komunikator stał się niepodważalnym standardem w naszym kraju. Baaa - znam nawet kogoś z USA (i nie jest to Polak) kto używa GaduGadu na codzień:).

Dzięki Meecash! :D
[#2] Re: Gadami 0.44c
Popieram! Gdybym na Ami nie mial GG to chyba bym usechl ;)
[#3] Re: Gadami 0.44c
W odpowiedzi na komentarz nr #843

Ja tez sie ciesze ze program jednak dalej jest rozwijany :D

Miejmy nadzieje ze niedlugo bedzie obslugiwal najnowsza wersje katalogu publiczego :)
[#4] Re: Gadami 0.44c
W odpowiedzi na komentarz nr #843

Tlen zdobywa coraz większą popularność.
[#5] Re: Gadami 0.44c
W odpowiedzi na komentarz nr #844

Zawsze można używać Jabberwocky'ego. Na serwerze jabber.gda.pl jest dostępny transport Gadu-Gadu. Działa status, wyszukiwanie i wszytsko inne co jest normalnie w Gadu-Gadu (nie wiem tylko jak z przesyłaniem plików). A Jabberwocky już na dniach powinien także porozumiewać się z użytkownikiem w języku polskim (jak również w tymże języku oferować dość dokładną dokumentację).

Z poważaniem
Mandi^ATO
[#6] Re: Gadami 0.44c
W odpowiedzi na komentarz nr #847

A Ty jak zwykle o czym innym. :P
[#7] Re: Gadami 0.44c
Bardzo dziękuję autorowi. Hehehe gdybyś się zjawił na, któreś ze spotkań wrocławskich amigowców w k7 (o których można poczytać poniżej) masz pifko ode mnie :).
[#8] Re: Gadami 0.44c
W odpowiedzi na komentarz nr #849

A ostatnio marudziłeś że się tu nie udzielam :P
[#9] Re: Gadami 0.44c
W odpowiedzi na komentarz nr #847

A jak jest z tym tlenem? Przez toto widac uzytkownikow GaduGadu i mozna z nimi gadac? Uzywa sie numerka GG? Mozna to traktowac jak GG (tak jak jest np. w Jabber) czy to zupelnie inna, niekompatybilna bajka?
[#10] Re: Gadami 0.44c
W odpowiedzi na komentarz nr #848

W pelni sië zgadzam z tym co powiedziales. Jabber jest spoko, ale ma jedna wade... Transporter GG jest czesto wylaczony. Ale rzeczywiscie oferuje juz o wiele wiecej niz Gadami (m.in. opisowe statusy, katalog itd.). U mnie chodza oba (2 roznych uzytkownikow) i powoli przekonuje sie do Jabbera (ale wole Gadami;))
[#11] Re: Gadami 0.44c
W odpowiedzi na komentarz nr #854

Jak widac autor ciagle pracuje na Jaberem, moze by go tak poproscic (via emial) co by usprawnil wspolprace z transporterem GG :)

[#12] Re: Gadami 0.44c
W odpowiedzi na komentarz nr #852

Owszem, tlen może łączyć się z serwerem gadugadu, ale to tylko dodatek. Podstawą jest komunikacja poprzez konto na serwerze go2.pl, która działa niezależnie od GG.
[#13] Re: Gadami 0.44c
W odpowiedzi na komentarz nr #858

Rozumiem - coś jak Jabber. Dzięki temu, że kuma GaduGadu ma szansę je zastąpić, bo przejście z jednego na drugie może być płynne i prawie niezauważalne. Hmmm... tylko teraz trzeba będzie znaleźć znowu jakiegoś "Meecasha" który zrobi AmiTlen (nie mylić z AmiThlon) ;););).
[#14] Re: Gadami 0.44c
W odpowiedzi na komentarz nr #855

Współpraca z transportem GG nie ma nic wspólnego z samym Jabberwockym. Jeżlei coś szwankuje pomiędzy serwerem GG a transporterem na serwerze jabber.gda.pl autor Jabberwocky'ego nic tutaj nie poradzi... Wszelkie uwagi, skargi i wnioski odnośnie gg.jabber.gda.pl należy zgłaszać do osoby zajmującej się obsługą tegoż transportera. A któż to jest można znaleźć na stronce www.jabber.gda,pl

Pozdrawiam
Mandi^ATO
[#15] Re: Gadami 0.44c

Dziekuje za info. Nie wiedzialem o tym! Zaraz sie tym pobawie :)
[#16] Re: Gadami 0.44c

Wyszukiwanie moze dzila na jabber ale nie w wersji amigowej, no chyba ze nie wiem jak to uaktywnic ;)
[#17] Re: Gadami 0.44c
A co go Jabbera, to na serwerze jabber.atman.pl transport GG działa.
[#18] Re: Gadami 0.44c
W odpowiedzi na komentarz nr #886

Wyszukiwanie jak najbardziej dziala. Wystarczy zaznaczyc transport GG i wcisnac search. Potem tylko np. w username wpisac numer GG. Na mojej stronie jest krotki opis Jabbera wlasnie jako klienta GG.
[#19] Re: Gadami 0.44c
Odnosnie transportera GG na gda.pl to ostatnio jest juz lepiej. Niestety zdazaja sie dziwne sytuacje;) Np. po polaczeniu wszyscy mnie widza, moge pisac do wszystkich ale niestety ja nie widze nikogo i zadne wiadomosci do mnie nie docieraja. Na szczescie jest juz coraz lepiej:).
[#20] Re: Gadami 0.44c
W odpowiedzi na komentarz #10

[#21] Re: Gadami 0.44c
??????????????? o czym wogóle rozmawiacie???????????????
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem