Komentowana treść: Nowy mag amigowy
[#1] Re: Nowy mag amigowy
Jezeli mag jest darmowy to fajnie byloby wrzucic na jakiegos FTPa ISO tych pytek. Na pewno "rozpowszechnialnosc" (lubie bawic sie w slowotworstwo;)) by sie zwiekszyla kilkadziesiat razy. Baaa - kilkaset! A przeciez chyba o to chodzi w tej zabawie:).

Wybaczcie mala dygresje ale ja jak widze poczte to az nie patrze w jej strone, bo mi sie plakac chce. Jak widze biednego listonosza niosacego kawalek kartki z napisanymi 2 zdaniami to wstydze sie za ludzkosc. Przy obecnym stanie techniki przesylanie wiadomosci za pomoca sily ludzkich miesni uwlacza ludzkiej godnosci:). Owszem - jest wiele przesylek ktore trzeba dostarczyc "fizycznie" i wtedy kurier czy listonosz jest niezbedny. Jednak wiekszosc pism mozna byloby dostarczac w jakis inny ("bezmiesniowy") sposob. Na pewno WSZYSTKIE urzedowe pisma tak mozna byloby dostarczac. No ale gdzie tam... polskie urzedy i w 2044 roku jeszcze do tego nie dojda...
[#2] Re: Nowy mag amigowy
Troche to dziwne...bo nikt z ludzi których znam nie czytali ostatnio maga rozprowadzanego na plycie..a tu widzimy, ze sa dwa numery.No i ten mag ma jakas nazwe ? Troche malo informacji...

Nasz mag sie za niedlugo tez ukaze ,bedzie co poczytac :)
[#3] Re: Nowy mag amigowy
W odpowiedzi na komentarz nr #1405

Chciaîbym w to uwierzyę ;)

[#4] Re: Nowy mag amigowy
News bardzo mało konkretny. Jaki jest tytuł maga, o czym traktuje (amiga? scena? "mydło i powidło"?), czy jest to EXE czy HTML?

No i ile zajmuje - cały CD? Jeśli jest to parę MB, to udostępnić w sieci do ściągnięcia, a dla "nie podłączonych" niech będzie na CD.
[#5] Re: Nowy mag amigowy
W odpowiedzi na komentarz nr #1443

Popieram! Ja nie mam internetu tylko łażę do kawiarenki internetowej. Chętnie bym się dowiedział czegoś więcej o tym magu.
[#6] Re: Nowy mag amigowy
W odpowiedzi na komentarz nr #1454

Nazwa maga, jak email kontaktowy wskazuje, brzmi Trashcan.

Zajmuje on 400 MB! Dlatego nieco ciężko będzie go umieścić na www.

Z autorem jest słaby kontakt, dlatego nie mogę wydobyć od razu wszystkich interesujących Was faktów. Ale coś pokombinuję. ;)
[#7] Re: Nowy mag amigowy
Czyżby była to kontynuacja słynnego kiedyś Trashcana?
[#8] Re: Nowy mag amigowy
W odpowiedzi na komentarz nr #1463

Jakos nie moge sobie wyobrazic tych 400 mb.

Ile moze byc tekstu ? 1 mb ? To juz trzeba niezla ekipe do pisania.No wiec ciekawe co zajmuje pozostale kilkaset mega.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem