Komentowana treść: Pokazy, pokazy...
[#1] Re: Pokazy, pokazy...
Pokazy rules:). Czas na refleksje wywolane fotkami...

Fotka 2003_0628Image0004. Czy moglby mi ktos powiedziec co widac na ekranie tego Pegasosa? Przy okazji zauwazcie jak ladnie wyglada kubek OS4 stojacy na Pegasosie :D

1:0 dla Amiga Inc... przynajmniej jezeli chodzi o ami-gadzety;). Boingi, kubeczki i ten Monopol rules;)

Wydaje mi sie, ze Bars'n'Pipes wymaga podlaczenia jakiegos sprzetu MIDI. czy to oznacza, ze mozna cos takiego podlaczyc do Pegasosa?
[#2] Re: Pokazy, pokazy...
W odpowiedzi na komentarz #1870

B&P wymaga interface'u MIDI aby pracowac z instrumentami lub innymi komputerami. Stara wersja umozliwiala takze "granie" samplami. Ciekawe jak zaprezentuje sie mowy B&P?

[#3] Re: Pokazy, pokazy...

Osobiście jestem pod wielkim wrażeniem tej "mikrofalówki". W jej wnętrzu kryje się zapewne serce tego sprzętu. I te otwierane drzwiczki. Zamiast rozkręcać obudowę otwierasz po prostu drzwi. Że też nikt jeszcze na to wcześniej nie wpadł ;)
[#4] Re: Pokazy, pokazy...

Fotka 2003_0628Image0004 -> Animacje Froggerem odtwarzaja.

[#5] Re: Pokazy, pokazy...
W odpowiedzi na komentarz #1877

No kurcze nie wpadîem na to:). Dziëki za informacjë.
[#6] Re: Pokazy, pokazy...
W odpowiedzi na komentarz #1878

Tak wiem, wiem - powaliłem znaczki PL:). Muszę w końcu się przestawić całkiem na jakiś JEDEN standard. Właściwie nie "jakiś" tylko ISO-8859-2. Czas skończyć z tym AmigaPL, bo za często mi się myli... Przepraszam.
[#7] Re: Pokazy, pokazy...
W odpowiedzi na komentarz #1875

Oj Sebastian, mało jeszcze widziałeś! ;)

Zobaczcie sobie TUTAJ. To nie jedyna strona z takim czymś.
[#8] Re: Pokazy, pokazy...
W odpowiedzi na komentarz #1881

Prawidłowy link do strony podanej przez SirLeo http://www.moded-kompz.net/modules.php?op=modload&name=MK-Gallery&file=index
[#9] Re: Pokazy, pokazy...
W odpowiedzi na komentarz #1887

Dziwne, sprawdzałem i było...
[#10] Re: Pokazy, pokazy...
w szwedzkiej miejscowości Gothenburg.

... czyli w Goeteborgu

[#11] Re: Pokazy, pokazy...
W odpowiedzi na komentarz #1893

A pamiętasz jak się czepiałeś mojego linka? ;) U mnie też było ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem