Komentowana treść: WarpDatatypes v45.3
[#1] Re: WarpDatatypes v45.3
Ile byłoby osób zainteresowanych rejestracją pakietu tych datatype'ów?
[#2] Re: WarpDatatypes v45.3
W odpowiedzi na komentarz #2084

Zapewne gdyby cena byla bardziej "wschodnio-europejska" pare osob by sie znalzlo.
[#3] Re: WarpDatatypes v45.3
W odpowiedzi na komentarz #2085

Racja ! Mysle, ze najlepszym sposobem na przekonanie autorow programow/gier/sprzetu jest wyslanie ich do Polski :) Damy im najnizsza krajowa, malucha, mieszkanie M-3, komorke, zone i jedno dziecko....ciekawe, czy wtedy ich programy bylyby nadal takie tanie, jak to sobie wyobrazaja.

[#4] Re: WarpDatatypes v45.3
W odpowiedzi na komentarz #2085

Powiedzmy, że wynosiłaby 70-75 PLN. Czy byliby chętni?
[#5] Re: WarpDatatypes v45.3
A czy te darmowe WarpDatatypes az tak bardzo roznia sie od tych platnych? Co tam nowego doszlo? Rzeczywiscie warto to rejestrowac? Zeby chociaz datatyp TIFFa kumal kompresje LZW...
[#6] Re: WarpDatatypes v45.3
W odpowiedzi na komentarz #2150

Kurcze - chyba kuma kompresje ten TIFF. Nawet CMYKa czyta!
[#7] Re: WarpDatatypes v45.3
Ja właśnie miałem zarejestrować, ale chyba jeszcze poczekam jak się sytuacja rozwinie :)
[#8] Re: WarpDatatypes v45.3
W odpowiedzi na komentarz #2152

Ja chyba zrobie to samo. Na starych WarpDT jeszcze "wytrzymam" jakis czas:). Jednak rejestracje tych nowych w przyszlosci planuje.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem