[#1] INSTALLER
Jak sobie poradzić z instalacją softu (np BoingBag 3.9-1, MUIRexx 3.0) w sytuacji kiedy po uruchomieniu instalatora pojawia się komunikat:

Sorry... an Error Has Occured !

i dalej: Inrerpreter: Executing non-function (w BoingBag)
lub Unable to compile script (w MUIRexx 3.0 z aminetu)
[#2] Re: INSTALLER

@taurus, post #1

Masz nieodpowienia wersje installera. To taki blad WB3.9. Zaraz pewnie jakis uzytkownik napisze skad sciagnac dobra wersja installera. A jak nie, to wysle ci kilka z roznych wersji systemu i je przetestujesz.
[#3] Re: INSTALLER

@Andrzej Drozd, post #2

Owszem nie zgadza sie wersja Installera. Ja musialem podmienic jak dobrze pamietam z pakietu NewIcons. Tam musi byc chyba wersja 43. badz 46. ale teraz nie pamietam. Ni jestem pewniem tesh czy nie bedzie jej czasami w BB3.9 2. Praca na OS3.9 bez BB 1 i 2 to koszmar wiec zobacz w BB 2
[#4] Re: INSTALLER

@taurus, post #1

Jeśli to tylko chodzi o wersję installera to spróbuję na kilku wersjach. Już kilka znalazem. Dzięki
[#5] Re: INSTALLER

@taurus, post #4

Ja w takiej sytuacji używałem Installera z BB 3.9 2 i pomagało.
Pozdro.

[#6] Re: INSTALLER

@Kitech, post #5

Przepraszam o co biega z tym BB
[#7] Re: INSTALLER

@beex, post #6

BB - BoingBag - zestaw Uaktualnien i poprawek do OS3.5 i OS 3.9 w zaleznosci od wersji BB
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem