Komentowana treść: fxScan 4.05
[#1] Re: fxScan 4.05
Dziękuję deez'owi za zgłoszenie (na GG) bardzo poważnego błędu w newsie. Chodziło o fxScan, a nie jak napisałem wcześniej fxPaint. I tak wysiał news przez kilka godzin :(

Przepraszam wszystkich za to. Jednocześnie oświadczam, że do odwołania postanowiłem (z powodów osobistych) skończyć z prowadzeniem działu Aktualności, a co najwyżej zajmę się tylko moderacją komentarzy (newsy i forum).
[#2] Re: fxScan 4.05
W odpowiedzi na komentarz #1

Nie ma za co;) Pozdrawiam.
[#3] Re: fxScan 4.05

Ja uwazam ze nic sie nie stalo. Kazdemu moze sie zdarzyc.

[#4] Re: fxScan 4.05

Twoje oświadczenie to nie jest dobra wiadomość .Pamiętam jak zacząłeś pisać w PPA

i jak ten portal przy dużym wkładzie Twojej pracy ożył, nabrał tempa i jest jednym

z najlepszych.Szkoda.
[#5] Re: fxScan 4.05
No dobra, odwołuje (częściowo) Byłem trochę zdołowany przez studia i kilka innych spraw jakie mi się przytrafiły, ale na szczęście wychodzę już na prostą więc newsy mogę pisać, choć znowu ze względu na studia nie wiem czy będę pisał jakieś dłuższe teksty, które wymagałyby tłumaczenia tekstu na całe popołudna, etc. Na to jeszcze czasu znaleźć nie mogę, choć nie na wszystkie tłumaczenia.

Oczywiście nie oznacza to, że przestaliśmy szukać osoby, która by pomogła nam przy newsach. Jednocześnie duże podziękowania także dla tych, który nadsyłają nam newsy przez formularz na stronie jak i innych (długo by wymianiać, a to przecież nie na miejscu bo się nie żegnamy przecież

W każdym razie zachęcam do większej, sensownej aktywności :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem