Komentowana treść: CygnusED Professional 4.22 PPC
[#1] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
Wrescie cos dla Morphosa, poki co to ten system umiera za zycia. Jesli pojawi sie AmigaOS4, Morphos stanie sie cieniem. Jestem, ciekawy co BB zrobi, emulator AOS4 ???
[#2] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
W odpowiedzi na komentarz #1

Wrescie cos dla Morphosa, poki co to ten system umiera za zycia.

Ciekawe rzeczy mowisz. Ja jak narazie zauwazylem, ze to MorphOS spowodowal ruch w interesie, powstaje coraz wiecej programow na niego, kilka ciekawych jest zapowiedzianych, kilka wrocilo za grobu za jego sprawa.

[#3] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
W odpowiedzi na komentarz #2

Zwolennicy AOS4 muszą się przecież jakoś w tej chwili pocieszać... ;)

W głowie każdego z nich teraz pewnie zapaliła się lampka z napisem: "jak wyjdzie OS4, to..." ;) Albo: "znów ten cholerny Hiacynt trolluje. Chętnie bym mu przyłożył!" A po przeczytaniu tegoż: "niee, szkoda bić, on głupi jest".

;)
[#4] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
Ciekawy tekst z tym umieraniem za życia - do przemyślenia...

[#5] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
Buachacha, Morphos ruszyl interes, ale zostal przez AOS4 rozjechany
[#6] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
Wlasnie, a gdzie sa Pegazy 2 ?

Juz mialy byc 15 wrzesnia, potem w pazdzierniku, potem afera z Pretory...... oj duzo ludzi nabrali w butelke na Pegazy 1, Pegazy 2... hihi jeszcze chwila i uciekna jak Phase5.
[#7] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
W odpowiedzi na komentarz #5

Ze co? OS4 to jeszcze nie ruszyl nawet, a Ty cos bredzisz o rozjechaniu. Zastanow sie co piszesz.
[#8] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
W odpowiedzi na komentarz #7

Moze jeszcze nie ruszyl, ale jak tylko OS4Team pokazuje A1 z OS4 to nawet BB, watpi w swoj projekt !!!
[#9] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
W odpowiedzi na komentarz #6

P2 bedzie........najlepszy zart jaki slyszalem......

[#10] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
W odpowiedzi na komentarz #7

hehe facet z komentu #5 ma racje. Zeby bylo smieszniej, to nawet beta OS4 rozjezdza Mosa!!!
[#11] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
W odpowiedzi na komentarz #8

Skad wiesz w co wierzy BB? Czy mi sie wydaje, czy znow o OS4 mowi sie w czasie przyszlym? ;)
[#12] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
W odpowiedzi na komentarz #10

Taaa? Widziales ta bete, widziales MOSa? Moze poopowiadasz cos w OS4 tak rozjezdza MOSa? Ot tak, to ja moge powiedziec, ze maluch lepszt od Mercedesa.
[#13] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
W odpowiedzi na komentarz #12

Nie porownuje malucha ani mercedesa do OSow. To bez sensu. Zresza Mercedes kojarzy sie z skorumpowanymi politykami, bosami mafii. Jesli Mercedesem dla Ciebie jest Mos, to gratuluje, ze tak niskio mierzysz
[#14] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
W odpowiedzi na komentarz #11

BB niech zacznie wierzyc w Boga, bo 600 uzytkownikow na taczce go wywiezie (oby tylko), a wierzyciele lepiej nie pisac....
[#15] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC

duzo ludzi nabrali w butelke na Pegazy 1

Mozna wiedziec w jakim sensie "nabrali" (moze chodzi o nabili) w butelke z Pegazami 1?

[#16] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
W odpowiedzi na komentarz #8

ale jak tylko OS4Team pokazuje A1 z OS4 to nawet BB, watpi w swoj projekt !!!

Taa, jest wbijany w ziemie predkoscia graphic.library, emulatora, dysku, stabilnoscia - poprostu szok :)

[#17] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
W odpowiedzi na komentarz #13

Ja mam gdzies to, ze Mercedesem mafia jezdzi. Pewnie tak samo jak nie widziales nigdy MOSa nie jechales Mercedesem. Ja mialem ta przyjemnos i powiem Ci, ze dupe sie nim bardzo komfortowo wozi. Nigdy bym go na malacza nie zamienil.

BTW Czemu kilka trolli ma identyczne IP (podowiedz: Ty takze do nich nalezysz)?
[#18] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC

Wlasnie, a gdzie sa Pegazy 2 ?

Dokładnie w tym samym miejscu gdzie jest AmigaOS4.

Wyjaśnij mi w jaki sposób zostałem nabrany w butelkę kupując i używając Pegasosa1? Owszem - od czasu gdy mam Pegaza czuję się jak kretyn, ale to z tego powodu, że tak długo zwlekałem. Jak sobie teraz pomyślę jakich głupich gadek ja wtedy słuchałem i na ich podstawie odwlekałem kupno Pegasosa to aż się czerwony ze wstydu robię. Całe szczęście, że na drodze pojawiły sie prawdziwe Pegazowce i pokazały mi, że to wygląda zupełnie inaczej niż to co mogliśmy oglądać na pokazach czy to co mówią zwolennicy OS4. Od czasu gdy go mam Amigi praktycznie nie dotknąłem. Włączam ją czasem żeby sobie BlizzardPPC podładował baterię w zegarku i żeby się przekonać, że to jeszcze działa. :D
[#19] Re: CygnusED Professional 4.22 PPC
W odpowiedzi na komentarz #14

Mam juz cie dosyc, masz rozdwojenie jazni albo jakis inny lepszy przypadek panie ] IP: **.54.87.60 . Znajdz sobie lepsza strone do trolowania.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem