[#1] Mediator
Witam
jestem zarejstrowany na forum mediatora ,nowe posty przychodzą mi na skrzynkę ale niemoge przeglądać forum z przeglądarki dlaczego tak jest?
Pozdrawiam :D
[#2] Re: Mediator

@Krzysztof, post #1

Jestes caly czas zalogowany??
Sprawdz czy wlaczyles cookies

[#3] Re: Mediator

@AmiChris, post #2

AmiChris napisał(a): > Jestes caly czas zalogowany?? > Sprawdz czy wlaczyles cookies mam pytanie:kiedyś jak się rejstrowałem wysłałem pusty email dostałem zwrotną odpowiedz i niepamiętam czy dostałem jakiś klucz jak tak to jak go otrzymać ponownie czy musze się wyrejstrować i ponownie zarejstrować czy jest jakaś inna możliwość a co do cookies to mam włączone :P

[#4] Re: Mediator

@Krzysztof, post #1

Jestem adminem listy dyskusyjnej Amiga-Mediator-pl.
Mam pytanie czy wchodzisz na stronę http://groups.yahoo.com/, logujesz się (lub już jesteś zalogowany), wchodzisz na grupę i nie możesz przeglądać wiadomości? Czy na pewno jesteś zalogowany na yahoo?

[#5] Re: Mediator

@grxmrx, post #4

witam no więc tak listy dyskusyjne mediator pl otrzymuje na swoją skrzynke ale czytać postów z przeglądarki niemoge zato na angielską liste mediator wchodze z przeglądarki bez problemu może zarejstrowałem się na dwóch listach ale dlaczego mediator pl idzie tylko na skrzynke pozdrawiam :P

[#6] Re: Mediator

@grxmrx, post #4

witam grxmrx wyjaśnił mi co mam nietak zatem dziękuje wszystkim za pomoc :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem