[#1] Jaki sterownik Philips8833-II
jaki najlepiej zapodać sterownik do tego monitorka, mam podłączony kabelkiem rgb. czy możan wyciągnąć 640x400 bez interlace'u? :D :D :D

[#2] Re: Jaki sterownik Philips8833-II

@arielcpu, post #1

hmm to jest kompatybilny z c1084 ??
jezeli tak to euro36 640x400 bez interlacu praktycznie i dobierz odpowiedznio kolory,jakby cos to dam ci sterownik + palete

najlepiej jednak svga,wierz mi :D

[#3] Re: Jaki sterownik Philips8833-II

@AmiChris, post #2

hmmm...... sprawdzę zaraz. dzięki AmiChris

[#4] Re: Jaki sterownik Philips8833-II

@arielcpu, post #1

Tez mam taki monitorek !!! fajna sprawa tylko ze gdzies wyczytalem ze wyciagnie gora 640 X 200 jak bys cos wymyslil to powiec - bede wdzieczny ;)

[#5] Re: Jaki sterownik Philips8833-II

@arielcpu, post #1

Używam właśnie takiego monitora, max NTSC 60Hz w hires z interlacem, ale może jakoś przez TTL da się puścić sygnał bez interace, ale chyba nie bo na box'ie od monitora jeszcze z nalepką Eureka pisze rozdziałka 600x285.
[#6] Re: Jaki sterownik Philips8833-II

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #5

A posiadacie jeszcze wzrok? ;)

[#7] Re: Jaki sterownik Philips8833-II

@MinisterQ, post #6

taaa, posiadamy wzrok a o co chodzi, pytanie proste - odpowiedzi też ale chciało by się z monitorka coś więcej wydusić aby blat powiększyć :P :P :P

[#8] Re: Jaki sterownik Philips8833-II

@MinisterQ, post #6

> A posiadacie jeszcze wzrok?;)

To jest naprawdę konkretne pytanie. Muszę jak najprędzej uskładać kasę, ale skąd z kątowni :( i kupić jakiś tani a w miarę dobry monitorek (S)VGA :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem