[#1] Kupno sieciówki
Witam bardzo serdelecznie wszystkich zgroamdzonych
mam małe pytanie :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40629822
czy ta sieciówka będzie działać z Amigą ??
bo z tego co pamiętam to jakieś modele tej sieciówki niezawsze z nią współpracowały a taka cena
Pozdrawiam
[#2] Re: Kupno sieciówki

@MróweK, post #1

a zapomniałem jeszcze czy mógłby ktoś dać jakiegoś linka do sterowników do tej siec albo podesłać je na maila ??
byłbym bardzo dzwięczny :D
[#3] Re: Kupno sieciówki

@MróweK, post #1

to ktoś coś powie mi na temat tej sieciówki??????
[#4] Re: Kupno sieciówki

@MróweK, post #3

Witam

Ja mam taka i chodzi OK. Jednak jak bedizesz chcial odpalic 3coma z BPPC to mozesz miec problem ze nie bedzi cic chiala Ami sie uruchomic.
Wiec z PPC mozesz nie ryzykowac i kupic cos pod cnet.device.
Stery do sieciowki 3com sa na aminecie. Poszukaj 3c359 device czy jakos tak. Juz nie pamietam :D

Pozdrawiam
Vokal
[#5] Re: Kupno sieciówki

@Vokal, post #4

o dzieki Ci za wsio:)
a co do ppc to finansowo to daleka przyszłość...
kiedyś się dorobie:)
[#6] Re: Kupno sieciówki

@MróweK, post #1

Ściągnij stery do 3Com'a --> ftp://de.aminet.net/pub/aminet/hard/drivr/3c589.lha. Wewnątrz archiwum masz opis jakie karty z nią działają. Poszukaj jakiejś jak tam w spisie.

[#7] Re: Kupno sieciówki

@Vokal, post #4

> Jednak jak bedizesz chcial odpalic 3coma z BPPC to mozesz miec problem ze nie bedzi cic chiala Ami sie uruchomic.
Wiec z PPC mozesz nie ryzykowac i kupic cos pod cnet.device.
Stery do sieciowki 3com sa na aminecie. Poszukaj 3c359 device czy jakos tak. Juz nie pamietam

Nie prawdą jest iż Amy nie będzie się chciała uruchomić. Mnie jakoś działa nawet lepiej :) bo nie widuje tak często jak poprzednio czarnego ekranu po włączeniu Amigi BlizzardPPC + 3c589 na PCMCIA ;)

http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=1&i=14354&t=14354
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem